Συνάντηση Δημάρχου Μεγανησίου Παύλου Δάγλα με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου συνάντησε σήμερα στην Κέρκυρα ο Δήμαρχος Μεγανησίου Παύλος Δάγλας, με την ευκαιρία της επίσκεψης τους στο νησί.

Ο κ. Δάγλας έθεσε υπόψη του Πρωθυπουργού τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής για την τρέχουσα θητεία της, για τις οποίες ο Πρωθυπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μετά τη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ο Δήμαρχος Μεγανησίου συναντήθηκε κατά σειρά, με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη και τον Γενικό Γραμματέα Διαχείρισης Απορριμμάτων κο Μανώλη Γραφάκο με τους οποίους συζήτησε το θέμα του νέου ΦΟΔΣΑ ιονίων νήσων, με τον Υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη τον οποίο ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί φέτος στον τουρισμό, την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Λίνα Μενδώνη για θέματα αρμοδιότητάς της, καθώς και με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κο Θεόδωρο Λιβάνιο για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.


Αναφερόμενος στη σημερινή μοναδική για το Δήμο Μεγανησίου ευκαιρία να ενημερωθεί ο πρωθυπουργός για θέματα που αφορούν στο νησί μας, ο Δήμαρχος Μεγανησίου δήλωσε:

“Είχα σήμερα στην Κέρκυρα, την ξεχωριστή χαρά, αλλά και σπουδαία ευκαιρία να ενημερώσω απευθείας τον Πρωθυπουργό για θέματα του Μεγανησίου. Αντιστοίχως, κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης πληροφορήθηκαν για τις ανοιχτές υποθέσεις που αποτελούν προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να επιλυθούν ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία του νησιού μας. Είμαι αισιόδοξος ότι τα συγκεκριμένα αιτήματα μας έγιναν κατανοητά και θα δρομολογηθούν οι λύσεις”.

Δήμος Μεγανησίου

About Ομάδα Σύνταξης 27392 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.