Συμμετοχή στην Πανελλαδική Εθελοντική Εκστρατεία Let’s do it Greece 2019


Αγαπητοί συμπολίτες μας,
Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας προσκαλέσουμε στην Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία Let’s do it Greece 2019.
«Στόχος της εκστρατείας είναι να ενωθεί η Ελλάδα στη Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Εθελοντική Δράση της χώρας. Την ίδια ημέρα, την ίδια ώρα σε όλη την Ελλάδα θα αναλάβουμε δράση ομορφαίνοντας πλατείες, πάρκα, γειτονιές, σχολεία, ποτάμια, παραλίες, λίμνες, βυθούς, βουνά και δάση».
Πέρυσι η εκστρατεία διοργανώθηκε επιτυχώς σε όλη την Ελλάδα, ξεπερνώντας το 1% του πληθυσμού, με περισσότερους από 128.000 εθελοντές και 3.500 φορείς σε 1.600 σημεία δράσεων σε ολόκληρη τη χώρα.
Φέτος, για όγδοη συνεχή χρονιά δήμοι, φορείς, ομάδες εθελοντών, πανεπιστήμια, σχολεία και ενεργοί πολίτες θα συντονιστούμε σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας.
Η ημέρα διεξαγωγής της δράσης για το 2019, έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 7 Απριλίου .
Ο Δήμος Λευκάδας σε συνεργασία με φορείς, μαθητές, πολιτιστικούς συλλόγους, σωματεία , Προέδρους Κοινοτήτων και κάθε ενεργό πολίτη ενώνουν τις δυνάμεις τους για την πραγματοποίηση της δράσης.

Το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου μας στο πλαίσιο του μεγάλου αυτού εθελοντικού εγχειρήματος θα παρέχει στους εθελοντές, υλικό για τον καθαρισμό, γάντια και σακούλες.

Τηλ. επικοινωνίας:
κ. Γεωργακόπουλος 2645360535
κ. Σταματέλου 2645360500

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25702 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.