Συμμετοχή Νέας Χορωδίας σε διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019, ο Μουσικοχορευτικός Όμιλος «Νέα Χορωδία Λευκάδας» συμμετείχε με το εφηβικό χορευτικό τμήμα στο 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στον Κατσικά Ιωαννίνων.

Το Φεστιβάλ διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατσικά, το διήμερο 11 & 12 Ιουλίου 2019. Την πρώτη ημέρα συμμετείχαν παιδικά χορευτικά και την δεύτερη ημέρα εφηβικά και ενηλίκων.

Πριν την βραδινή εμφάνιση προηγήθηκε παρέλαση όλων των χορευτικών συγκροτημάτων, με κατάληξη στην κεντρική πλατεία όπου και χόρεψαν σε ένα μεγάλο κυκλικό χορό υπό τους ήχους της εξαιρετικής ορχήστρας του Μιχάλη Μπραχόπουλου και του Λάμπρου Τζόκα.

Οι χορευτές και οι χορεύτριες του εφηβικού χορευτικού της Νέας Χορωδίας χόρεψαν αντιπροσωπευτικούς χορούς από την Λευκάδα και με την φρεσκάδα και την ζωντάνια τους κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.
Επίσης, την ίδια βραδιά της δικής μας εμφάνισης, χόρεψαν και χορευτικά από τα Ιωάννινα, την Πρέβεζα, την Βέροια, την Σκύδρα, την Φλώρινα, την Θεσσαλονίκη και την Βοσνία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στα παιδιά του εφηβικού χορευτικού τόσο για την άψογη εμφάνισή τους όσο και για την υποδειγματική συμπεριφορά τους, στην υπεύθυνη διδασκαλίας κα Πένυ Τσερέ για την άρτια προετοιμασία της παράστασης, στις εθελόντριες και στους εθελοντές που ταξίδεψαν μαζί μας και βοήθησαν καθοριστικά στο ντύσιμο κυρίως των κοριτσιών με την λευκαδίτικη νυφιάτικη φορεσιά, στους διοργανωτές για την ζεστή φιλοξενία τους και στο ταξιδιωτικό γραφείο Vlachos Tours για την ασφαλή μεταφορά μας.

Το  Δ.Σ.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23297 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.