Συγχαρητήρια στη μαθήτρια Βασιλική Σταματέλου, για την πρόκριση της στην 37η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ 37η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Το Παράρτημα Λευκάδας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει θερμά τη μαθήτρια ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (Γ’ Γυμνασίου, ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ) που διακρίθηκε στον 80ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 και της εύχεται καλή επιτυχία στην επόμενη (τρίτη) φάση του διαγωνισμού.

Η 37η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» θα διεξαχθεί το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στην Αθήνα, στο κτίριο του Νέου Χημείου, οδός Ναυαρίνου 13Α, μεταξύ Μαυρομιχάλη και Χαρ. Τρικούπη στις 09.00 – 12.00 π.μ.

Παράλληλα, συγχαίρουμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε. αποδεικνύοντας με τον πιο ένθερμο τρόπο την αγάπη τους στη μαθηματική επιστήμη και τους καλούμε να συνεχίσουν την προσπάθεια τους με τον ίδιο ενθουσιασμό και ζήλο.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Λευκάδας της Ε.Μ.Ε.
Η Πρόεδρος                                                     Ο Γραμματέας

Χριστίνα Μπενέκη                                           Νίκος Κονιδάρης

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25749 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.