Συγχαρητήρια Επιστολή του Βουλευτή Ν.Λευκάδας Θανάση Καββαδά στους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση


«Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νομού Λευκάδας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην ανώτατη εκπαίδευση. Εισέπραξαν τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη ανταμοιβή για τους κόπους και την προσπάθεια ετών και για αυτό πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι, όπως αισθανόμαστε και εμείς.

Για τους επιτυχόντες, η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν είναι το τέρμα, αλλά η αρχή της μεγάλης διαδρομής της ζωής. Εύχομαι να αφομοιώσουν τον πλούτο της γνώσης που θα τους προσφέρουν οι σπουδές, να τον επενδύσουν και να δρέψουν καρπούς επιτυχίας και ευτυχίας.

Αλλά και όσοι μαθητές και μαθήτριες δεν κατάφεραν να εισαχθούν στη σχολή της προτίμησής τους δεν πρέπει να απογοητεύονται: έχουν μπροστά τους όλο το χρόνο και τις ευκαιρίες για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, με επιμονή και αισιοδοξία.

Συγχαρητήρια και στους γονείς των μαθητών και μαθητριών, που όλα τα προηγούμενα χρόνια έδωσαν τον δικό τους αγώνα στηρίζοντας ηθικά και οικονομικά, παρά τις δυσκολίες, την προσπάθεια των παιδιών τους, αλλά και στους εκπαιδευτικούς μας, για την ανιδιοτελή και ακούραστη προσφορά και καθοδήγηση.

            Και πάλι συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες του Νομού Λευκάδας, τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία και καλή επιτυχία σε όλους τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους.»

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23297 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.