Συγχαρητήρια επιστολή στους επιτυχόντες μαθητές των πανελληνίων εξετάσεων 2019


« Θέλω να συγχαρώ εγκάρδια όλους τους επιτυχόντες υποψηφίους που σε αυτήν την πρώτη δύσκολη δοκιμασία της ζωής τους, με πολύ κόπο και αυτοθυσία πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Συγχαρητήρια, επίσης, αξίζουν τόσο στους εκπαιδευτικούς όσο και στους γονείς, που στάθηκαν δίπλα τους. Για τους μαθητές που δεν έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, θα ήθελα να τους υπενθυμίσω πως μία αστοχία δεν μπορεί να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στη μελλοντική επαγγελματική και προσωπική τους καταξίωση. Οι εξετάσεις αυτές δεν θα είναι η μοναδική ευκαιρία της ζωής τους.

 

Τέλος, καλωσορίζουμε τους επιτυχόντες φοιτητές στο Νομό μας και τους διαβεβαιώνουμε ότι ο Εμπορικός κόσμος της Λευκάδας θα είναι δίπλα τους για ότι χρειαστούν».

 

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ Σ. ΣΩΤΗΡΙΟΣ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25704 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.