Το μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Κτενά για την νέα σχολική χρονιά.


Κοντά στους μαθητές για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η Π.Ε. Λευκάδας

«Η έναρξη κάθε νέας σχολικής χρονιάς σηματοδοτεί ένα καινούργιο ξεκίνημα γεμάτο ελπίδες, προσδοκίες και νέες προκλήσεις.

Η νέα γενιά αποτελεί την καλύτερη προοπτική και την καλύτερη επένδυση για το μέλλον.

Η Περιφέρεια θα είναι στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία και χρηματοδοτικό εργαλείο, ώστε να βελτιώνει τις υποδομές της δημόσιας εκπαίδευσης.

Εύχομαι σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, καλό ξεκίνημα, με δύναμη και αισιοδοξία, , ώστε στο τέλος αυτής της νέας σχολικής χρονιάς να απολαύσουν τους καρπούς των προσπαθειών τους και την επίτευξη των στόχων τους.
Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!»

Αυτό είναι το μήνυμα που απηύθυνε προς μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, με αφορμή την καθιερωμένη τελετή αγιασμού για την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Ο κ. Κτενάς, σήμερα, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, επισκέφθηκε, το σχολικό συγκρότημα του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας, των Ειδικών Σχολείων Λευκάδας καθώς και του 1ου και 2ου Νηπιαγωγείου Λευκάδας, συνομίλησε με εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές και αντάλλαξε ευχές για μια καλή και αποδοτική σχολική χρονιά.

 

About Ομάδα Σύνταξης 27877 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.