Στο εκλογοδικείο αναμένεται να προσφύγει η παράταξη “Όλοι για την Λευκάδα”


Με επίσημο δελτίο τύπου η Δημοτική παράταξη «Σύγχρονη Λευκάδα»  ενημερώνει ότι μετά την ολοκλήρωση της επανακαταμέτρησης των ψηφοδελτίων της 26ης Μαΐου η εκλογική μάχη θα διεξαχθεί ανάμεσα στον Θοδωρή Σολδάτο και Χαράλαμπο Καλό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, αλλά και των άκυρων δεν αλλάζει το εκλογικό αποτέλεσμα, ωστόσο είναι ορατό το ενδεχόμενο να αλλάξουν οι συσχετισμοί των παρατάξεων, με τον κύριο Δρακονταειδή πιθανότατα  να κερδίζει μια νέα έδρα που  θα χάσει ο Κωνσταντίνος Γληγόρης και η παράταξη “Δίαυλος”.

Για αυτό το λόγο η παράταξη του νυν Δημάρχου Κωνσταντίνου Δρακονταειδή αναμένεται να προσφύγει στο εκλογοδικείο αρχικά για λόγους δεοντολογίας, καθώς από την παράταξη «Όλοι για την Λευκάδα» ισχυρίζονται ότι δεκαεπτά ψηφοδέλτια που θεωρήθηκαν άκυρα δεν θα έπρεπε να είναι.

Η όλη αυτή διαδικασία είναι χρονοβόρα, ωστόσο επικρατεί η άποψη στο στρατόπεδο Δρακονταειδή ότι η όποια απόφαση θα επιταχυνθεί επειδή υπάρχει οριακότητα αποτελέσματος.

About Ομάδα Σύνταξης 28478 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Η αριστερά προοδευτική άποψη δεν πρέπει να μετράει τα κουκιά .Αν αυτό μπορεί να επιτρέπεται ( μπορεί ελάχιστα και εδώ) αυτό είναι στην δεξιότερη στροφή.
    Η αναγκαιότητα διακριτοτήτων ιδεολογικών που επιτρέπεται και συμβάλει στο Δημόσιο χώρο , δεν θα υπερβληθεί ιστορικά εύκολα.
    Έστω και ανεπαισθήτως θα διατρέχει και τα μεγάλα και τα μικρά της ιστορίας.
    Ο κίνδυνος ελοχεύει (παραφυλάει) και στα δεξιά και στα αριστερά.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.