Στην Πρέβεζα ο Νίκος Παπανδρέου -Βίντεο και φωτογραφίες-


Στην Πρέβεζα βρέθηκε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Παπανδρέου με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του για τον Ανδρέα Παπανδρέου στα Ιωάννινα και τη Λευκάδα.

Ο κ Παπανδρέου έφτασε με μιαμιση ώρα καθυστέρηση σε σχέση με την ώρα που είχε ανακοινωθεί για να τον περιμένουν τα στελέχη του κόμματος και οι δημοσιογράφοι. Στις δηλώσεις του στα ΜΜΕ ανέφερε:

“Εμείς βάζουμε τον πήχη σε διψήφιο νούμερο στις Εθνικές Εκλογές αλλά και στις Ευρωεκλογές, προφανώς στις Ευρωεκλογές θα είναι πιο ψηλά από τις Εθνικές, να είμαστε ρεαλιστές. Εγώ δίνω μια προσπάθεια πανελλαδική. Ήμουν στα Ιωάννινα, μαθαίνω τα προβλήματα. Έχω πει ότι θα δω τα προβλήματα κάθε Περιφέρειας, που είναι 13 και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στην Ευρώπη. Θέμα υποδομών συνήθως, τα μικρά προβλήματα τα λύνουμε στην Ελλάδα. Προσπαθώ να βοηθήσω και τους υποψήφιους. Για μας είναι εύκολο μετά το συνέδριο, να βγάλουμε τον δεκάλογο μας με αυτόν που θα πορευτούμε. Ο κόσμος πιστεύω ότι αρχίζει και βλέπει που ήταν και πού πρέπει να πάει. Να έρθει στο παλιό καλό ΠΑΣΟΚ που είναι σήμερα το Κίνημα Αλλαγής. Φεύγοντας κάποιος από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, δε σημαίνει ότι κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ, ίσως αυτό θέλουν να κάνουν. Όμως τόσο καιρό συγκυβέρνησαν με την ακροδεξιά πλευρά που λέγεται ΑΝΕΛ, τώρα ψάχνουν άλλα δεκανίκια που δεν θα τα βρουν όμως σε μας, πιστεύουμε σε αυτά που λέγαμε τόσα χρόνια δεν αλλάζουμε”

Ο κ Παπανδρέου συναντήθηκε με τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ  Χρήστο Πεπόνη και Κώστα Κωνής καθώ και μέλη της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ και συνομίλησε μαζί τους στο καφέ Μητρόπολις.

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.