Στέργιος Γιαννάκης στον Prisma 91,6: Στους επόμενους μήνες θα ζήσουμε τραγικές στιγμές καθώς χιλιάδες έλληνες θα αρχίσουν να χάνους τα σπίτια τους

Ο βουλευτής Πρέβεζας με τη Νέα Δημοκρατία Στέργιος Γιαννάκης ήταν καλεσμένος στον Prisma 91,6 και την εκπομπή του Κώστα Καζαντίδη.

Ο βουλευτής άσκησε κριτική στις κυβερνητικές επιλογές και σημείωσε ότι «Η χώρα οδηγείται στην καταστροφή» καθώς όπως ανέφερε η οικονομική κατάσταση των ελλήνων συνεχώς γίνεται χειρότερη ενώ ο κόσμος δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις καθημερινές του ανάγκες.

«Στους επόμενους μήνες θα ζήσουμε τραγικές στιγμές καθώς χιλιάδες Έλληνες θα αρχίσουν να χάνους τα σπίτια τους» συμπλήρωσε.

Ο κ Γιαννάκης μίλησε και για τον εκλογικό νόμο και σημείωσε ότι για τον «ΣΥΡΙΖΑ είναι μια ακόμη μάχη για την καρέκλα» ενώ σχολίασε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ βάση των δημοσκοπήσεων ήταν πρώτο κόμμα δε θα έκανε τη διαδικασία αλλαγής.

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση:

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20160 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.