Στέλιος Ρόκκος: “Θέλω να διαβεβαιώσω ότι οι πολίτες Λευκάδος  στο 99,9%  δεν συμμερίζονται τις απόψεις του προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδος” ΗΧΗΤΙΚΟ


Την αποδοκιμασία του  για τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε στην ομιλία του  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας  Σωτήρης Σκιαδαρέσης εξέφρασε  ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Στέλιος Ρόκκος.

  Όπως είπε “αυτά τα πράγματα δεν αρμόζουν  σε κανέναν άνθρωπο να τα εκφέρει  προς άλλους και ιδιαίτερα από αυτούς που είναι εκλεγμένοι και έχουν θεσμικό ρόλο.

Θέλω να διαβεβαιώσω ότι οι πολίτες Λευκάδος  στο 99,9%  δεν συμμερίζονται τις απόψεις του προέδρου του Επιμελητηρίου Λευκάδος,  όπως δεν αρμόζουν οι απόψεις αυτές να αναφέρονται oύτε για τους γείτονες, oύτε για τους τουρίστες που θα μας επισκεφτούν όταν θα επιτραπεί η πρόσβαση στο νησί.

Αν και εγώ κατάγομαι από τους ” γείτονες”  έχω καταλάβει  τόσο εγώ όλα αυτά τα χρόνια που ζω στη Λευκάδα,  όπως και πολλοί άλλοι στο δημοτικό συμβούλιο  πώς οι Λευκαδίτες έχουν υψηλά ιδανικά,  και για τη συνεργασία  και για τις  θέσεις τους.

Στη συνέχεια ανάγνωσε το e-mail που έστειλε ο δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ Αποστολάκης.

About Ομάδα Σύνταξης 28391 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.