Στέλιος Ρόκκος: “Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι ίσοι. Δεν θα ανεχτώ λεκτική βία και αντεγκλίσεις εκτός ορίων.”


Νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Λευκάδας αναδείχθηκε μετά τη σημερινή ψηφοφορία στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου  ο Στέλιος Ρόκκος.

Στην πρώτη του ομιλία ως Πρόεδρος, ευχαρίστησε θερμά όσους τον ψήφισαν, τον δήμαρχο Λευκάδας για την πρότασή του, τις παρατάξεις που τον ψήφισαν, αλλά και τις παρατάξεις που δεν καταψήφισαν.

“Το δημοτικό συμβούλιο είναι το ανώτατο πολιτικό όργανο του δήμου και έτσι πρέπει να λειτουργήσει, μαζί με τους συναδέλφους αντιπρόεδρο και γραμματέα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινώσουμε τι πρόκειται να γίνει γιατί πρέπει να αλλάξει ο κανονισμός λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου.

Από την δική μου πλευρά να ξέρετε ότι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι ίσοι, δεν υπάρχουν διακρίσεις, αλλά δεν θα ανεχτώ και σας το λέω εκ των προτέρων οτιδήποτε υπάρχει σε λεκτική βία, οι αντεγκλήσεις εκτός ορίων, ποτέ δεν μου άρεσαν και ποτέ δεν τα ήθελα στο δημοτικό συμβούλιο.

Το δημοτικό συμβούλιο είναι να παίρνει αποφάσεις για το καλό της Λευκάδος και πρέπει να αλλάξουμε, γιατί οι εποχές έχουν αλλάξει και η αλλά ζούμε όλοι μας η μένουμε πίσω.”

About Ομάδα Σύνταξης 27855 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.