Στέλιος Ρόκκος: “Είναι ντροπή τα όσα ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για τον πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου.” Μάκης Μελάς: “Εχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με τα θαυμαστά..”


Με τοποθέτηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου ξεκίνησε το δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης.

Αρχικά ο κ. Ρόκκος  διευκρίνισε ότι θα μιλήσεις πρώτα ως  Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και δευτερευόντως ως φυσικό πρόσωπο, “που ζω και εργάζομαι, έχω προσφέρει και θα συνεχίσω να προσφέρω σε αυτό τον τόπο.”

“Τους προηγούμενους μήνες, ακούστηκαν και ακούγονται, διάφορα υποτιμητικά σχόλια από δημοτικούς συμβούλους, τόσο εκτός όσο και εντός του δημοτικού συμβουλίου.

Σαν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου θέλω να σας δηλώσω ότι ειπώθηκαν απαξιωτικά λόγια για το πρόσωπο του προέδρου και πιστεύω και κατ επέκταση για όλο το θέμα για όλο το σώμα.

Εκφράσεις που όλοι γνωρίζετε και εγώ δεν θέλω να επαναλάβω που απαξιώνουν το σώμα και δίνουν την εντύπωση στους Λευκαδίτες και τις Λευκαδίτισσες  ότι το δημοτικό συμβούλιο είναι κατώτερο των περιστάσεων, για αυτό που μας εξέλεξε ο λαός της Λευκάδας για να είμαστε εδώ και συγχρόνως να πω ότι απαξιώνεται και ο θεσμός του δημοτικού συμβουλίου και κατ’ επέκταση και ο δήμος.

“Επειδή τυγχάνει να είμαι πρόεδρος δημοκρατικά εκλεγμένος, εσείς με εκλέξατε, θεωρώ ότι είναι ντροπή να ακούγονται αυτές οι λέξεις, στον εκφραστή του δημοτικού συμβουλίου, γιατί εγώ κατά επέκταση μετά έχω δικαίωμα και υποχρέωση να προστατέψω και εσάς.”

Ως φυσικό πρόσωπο θα κάνω μία και μοναδική δήλωση, γιατί ο λαός της Λευκάδας ξέρει, γνωρίζει και αφουγκράζεται τι λέμε. Για εμένα δεν έχουν σημασία τα λόγια που έχουν λεχθεί, αλλά σημασία έχει από ποιόν  έχουν λεχθεί, θεωρώ το θέμα λήξαν και δεν θα δεχτώ καμία διαλογική συζήτηση επί του θέματος.

Αυτό που με απασχολεί είναι να προαχθεί ο θεσμός του δημοτικού συμβουλίου, ώστε να είναι εύρυθμη και παραγωγική λειτουργία του και να καταλάβουν οι συμπολίτες μας, πότε θα κάνουμε μία υγιή τοπική αυτοδιοίκηση και αυτό να αποτυπωθεί στη συνείδησή του.”

Με λακωνικό σχόλιο στην τοποθέτησή του, ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Μελάς, είπε ότι “όσοι αγωνιούν είτε στο δημοτικό συμβούλιο, είτε ακόμα από το ραδιόφωνο, δεν θα απαντήσω, σε αυτά που είπε πριν ο κύριος πρόεδρος και με αφορούν άμεσα, έχουμε μπροστά μας καιρό και θα ασχοληθούμε αργότερα με αυτά… τα θαυμαστά…

About Ομάδα Σύνταξης 27530 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.