Στάθης Βλάχος: Περιμένω να δω την φιλοσοφία της Δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη στην ορεινή Λευκάδα..


Σκληρή κριτική στην πολιτική που ακολουθεί ο Δήμος Λευκάδας για την ορεινή Λευκάδα, έκανε μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 25-01-2017, ο αντιδήμαρχος Στάθης Βλάχος, με αφορμή την συζήτηση του θέματος, Απόφαση Δ.Σ. για έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης και καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου  «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΗΜΙΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΜΙΤΣΙΟΥ, ΑΘΑΝΙΟΥ, ΔΡΑΓΑΝΟΥ, ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ «ΑΗΔΟΝΑΚΙ» ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ», προϋπολογισμού 590.000€, το οποίο και καταψήφισε.

Με βάση όπως ανέφερε την εισήγηση του θέματος, διαπιστώνει για άλλη μια φορά μια μονομερή ματιά που ρίχνουμε στο θέμα ανάπτυξης της ορεινής Λευκάδας, παρόλο που σαν δημοτική αρχή πάντα λέμε ότι θα έχουμε στον νου μας και θα υλοποιήσουμε ένα σχέδιο ολοκληρωμένης ανάπτυξης.

Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε ότι τείνει να γίνει γραφικός, καθώς όταν αναφέρεται στην ορεινή Λευκάδα εννοεί μια ζωτικής σημασίας περιοχή για όλο το νησί, καθώς αν αυτή αναπτυχθεί θα έχει ορατά αποτελέσματα και η υπόλοιπη.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι στην ορεινή Λευκάδα πρέπει να εκπονηθεί ένα σχέδιο αποχέτευσης, καθώς πρέπει να ξέρουν οι παραθαλάσσιοι και οι σύμβουλοι που εκφράζουν αυτές τις περιοχές, ότι στην Καρυά επί χρόνια πολλά τα λύματα της αποχέτευσης, πέφτουν κάτω στο Κάμπο και αν γίνει μια στοιχειώδη έρευνα, θα καταλάβουν ότι τα λύματα αυτά φτάνουν στο Νυδρί.

Η ορεινή Λευκάδα, θέλει μια προσεκτική ματιά όσον αφορά την ανάπτυξη, με καμία δημοτική αρχή, δεν ασχολήθηκε σοβαρά με αυτό το τεράστιο θέμα, ανέφερε.

«Έχει καταργηθεί το ταχυδρομείο και δεν φώναξε κανένας,  έχει τεθεί υπό κατάργηση το αστυνομικό τμήμα και αυτό γιατί κάποιοι ξεμπράτσωτοι που έρχονται εδώ πέρα με τα μαύρα τους τα μάνικα, υπήρξαν κάποτε τοπικοί άρχοντες και άφησαν το αστυνομικό τμήμα να καταργηθεί και την δεύτερη μέρα αυτού του φοβερού χιονιά, επειδή δεν καθαρίσαμε τον δρόμο και δεν εξαφανίσαμε το χιόνι, κατηγορηθήκαμε με την περιφέρεια ανωνύμως.

Εγώ κύριε πρόεδρε ονομάζομαι Στάθης Βλάχος και καταγγέλλω επώνυμα αυτά τα πράγματα, όσοι καταγγέλλουν για αυτές τις ολιγωρίες και καλούν ανώνυμα να συναντηθούν στην Καρυά στην πλατεία και να νιώσουμε εμείς την βία του κόσμου μέσα στο Κολοσσαίο που βρεθήκαμε, πρέπει κάποτε να παρουσιαστούν και να μην λένε γιατί καταργήθηκε το αστυνομικό τμήμα και όταν ήταν αντιδήμαρχοι δεν τους καίγονταν καρφάκι .»

Ο ίδιος ανέφερε ότι πρέπει η δημοτική αυτή αρχή, που δυστυχώς ακολουθεί την ίδια πολιτική όπως και οι προηγούμενες να σκύψει σε αυτό το θέμα με ευαισθησία.

Εγώ θα παραδεχτώ αν στην αναμόρφωση μπει ένα σοβαρό ποσό στην ορεινή Λευκάδα που θα δείξει την φιλοσοφία που έχουμε για την ανάπτυξη.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21330 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.