Απάντηση Σπύρου Σκλαβενίτη για την σύλληψη και τις παραβάσεις περί όπλων, αρχαιοτήτων …


Με αφορμή την  πρόσφατη σύλληψη ημεδαπού  από την αστυνομία για παραβάσεις των νομοθεσιών περί όπλων, αρχαιοτήτων, φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων στη Λευκάδα, το οποίο δελτίο τύπου συνοδευόταν και από το σχετικό επίσημο  δελτίο τύπου της αστυνομίας (εδώ)το οποίο και δημοσιεύσαμε.

Παρακάτω δημοσιεύουμε την επιστολή του ενδιαφερόμενου ο οποίος καταθέτει τη δική του άποψη και μας εστάλη σήμερα το πρωί.

Αγαπητοί δημοσιογράφοι ή υπόθεση για την οποία δόθηκε μεγάλη έκταση πρέπει να σας ενημερώσω ότι έχει καταλήξει στο μονομελές πλημμελειοδικείο. Αυτό έγινε γιατί τα αντικείμενα αυτά που είχα ως μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης συλλογής είναι δικά μου και έχουν αποκτηθεί με πολύ μεράκι γνώση κόπο και χρήμα. Βλέπετε η Ελληνική δικαιοσύνη έχει διαχωρίσει τους συλλέκτες από τους τρομοκράτες και τους αρχαιοκαπηλους. Όσον αφορά τα κατασχεθέντα αντικείμενα ευτελούς αξίας με το πέρας της διαδικασίας θα περιέλθουν και πάλι στην κατοχή μου με τις προβλεπόμενες άδειες. Θα ήθελα λοιπόν να σάς ευχαριστήσω για την αντικειμενικότητα με την οποία προσεγγίσατε το θέμα .
Υ.Γ Οι άνθρωποι δεν κινδυνεύουν από διασώστες τής πολιτιστικής μας κληρονομιάς αλλά από όλους αυτούς που κακόβουλα περιμένουν στη γωνία τον καθένα μας. Σκλαβενίτης Σπύρος

 

Παναγιώτης Κουνιάκης

About Παναγιώτης Κουνιάκης 414 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.