Σπύρος Φρεμεντίτης στον Prisma 91,6: “Πρέπει με ειλικρίνεια να βάλουμε τέλος στα κακώς κείμενα της Λευκάδας.”


Την επικαιρότητα σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 ο δημοσιογράφος Σπύρος Φρεμεντίτης.

Όπως ανέφερε κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου άπαντες είναι τυφλωμένοι, καθώς έχουν ως στόχο να εκλεγούν στην θέση που έχουν επιλέξει και επιδιώξει και αυτό σε ένα βαθμό είναι κατανοητό.

Από την άλλη πλευρά στο θέμα της συμπεριφοράς και της προσωπικότητας θα πρέπει να είναι στο πρώτο πλάνο.

Σχετικά με την κριτική που ακούγεται για τα μέσα ενημέρωσης και το κατά πόσο είναι κατευθυνόμενα, έφερε για παράδειγμα τον σταθμό ΣΚΑΙ και αρκετούς συναδέλφους που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, λέγοντας πως δεν πιστεύει ότι είναι στο payroll συγκεκριμένου ανθρώπου, εκτός και αν είναι ο εργοδότης.

“Δεν νομίζω όμως όπως είπε, ότι επειδή ο εργοδότης μπορεί να έχει Α ή Β συμφέροντα, αυτό τον κάνει κάθε φορά έμμισθο.
Ο δημοσιογράφος προσπαθεί να είναι αντικειμενικός και προσεκτικός στις διατυπώσεις του και είναι άσχημο να είναι φερέφωνο ενός κομματικού σχηματισμού και αυτό είναι δυσάρεστο για πολλούς συναδέλφους οι οποίοι γίνονται εκπρόσωποι τύπου των κομμάτων.”

Σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές και τον ιδεατό τρόπο που θα μπορούσε ένας πολίτης να ψηφίσει την καλύτερη επιλογή, απάντησε ότι δεν θα έπρεπε στο μυαλό των περισσοτέρων να κυριαρχεί η αρνητική ψήφος και εκεί νομίζω ότι χάνεται η μπάλα, ανέφερε.

“Με την αρνητική ψήφο κινούμαστε πάντα τόσα χρόνια, παρόλο του ότι είμαστε δημοκράτες ως λαός, πάντα κυριαρχεί η αρνητική διάθεση στα πρόσωπα.

Αν ψάξουμε την ιστορία της Λευκάδας «πετάμε» κάθε μια τετραετία τον δήμαρχο έξω για αυτό και ανέφερε την περίπτωση του Σπύρου Μαργέλη που πήρε το χρίσμα για κάποιες τετραετίες για να κάνει κάποια πράγματα.

Επίσης ανέφερε την περίπτωση του πρώην δημάρχου Πάνου Σκληρού και το σκεπτικό του να δημιουργήσει τρεις ξύλινες γέφυρες στο κανάλι και εν μέσω σκληρής κριτικής έφτιαξε την μία και πλέον αυτή η γέφυρα είναι ένα σημείο αναφοράς.

“Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ένας δήμαρχος που θα εκλεγεί τον Μάϊο και θα αναλάβει τον Σεπτέμβριο μπορεί μέσα σε πέντε χρόνια να ολοκληρώσει το έργο του, αυτό θέλει δουλειά και χρόνο και νομίζω δεν σφάλω σε αυτή την εκτίμηση.

Τα προβλήματα ωστόσο που αντιμετωπίζει ο κόσμος είναι και στην καθημερινότητα των συμπολιτών, στους δρόμους, parking, καθαριότητα, σε θέματα πρόσβασης αναπήρων, την εικόνα των μαγαζιών, καθώς κάθε φορά που πας να βάλεις κάπου χέρι την ακούς από κάποιους άλλους και κάποια στιγμή πρέπει να βάλουμε χέρι ο ένας στον άλλον και να πούμε ότι αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει. Πρέπει να το πούμε με γενναιότητα κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον στα μάτια με σοβαρότητα.

Η μένουμε μαζί και συμβιώνουμε σε αυτό το νησί ή ας σηκωθούμε να φύγουμε. Τι θα πούμε στα νέα παιδιά που ψάχνονται σε μια Λευκάδα με προβλήματα ανεργίας, τι θα τους πούμε να φτιάξουν μόνο σουβλατζίδικά και καφετέριες;

Όλοι δεν έχουν μια περιουσία να τους ακολουθεί όπως μερικές οικογένειες που έχουν χρήματα από το παρελθόν μέσα στο νησί και έχουν κάποια χρήματα.
Πρέπει να υπάρχει μια ειλικρίνεια και να βάλουμε στα κακώς κείμενα της Λευκάδας και ούτε συγκεκριμένες οικογένειες σε βάρος της πλειοψηφίας του νησιού να κυριαρχούν και να λυμαίνονται τον τόπο και να παίζονται συμφέροντα. Κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένας φραγμός και να είμαστε ειλικρινείς.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23694 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.