Σπύρος Καρανικόλας στον Prisma 91,6: Από τον Πανάγιο Τάφο, στάλθηκε ισχυρό μήνυμα συνεννόησης-συνύπαρξης του Ελληνισμού.


Τις πολιτικές εξελίξεις σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 με τον Παναγιώτη Κουνιάκη ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Καρανικόλας.

Αρχικά μετέφερε την εμπειρία του από την πρόσφατη επίσκεψη του στο πλευρό της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά στον Πανάγιο Τάφο, με αφορμή την αποκατάσταση του Ιερού Κουβούκλιου.

Ο ίδιος μάλιστα έκανε λόγο για μια συγκλονιστική εμπειρία που στάλθηκε ένα ισχυρό μήνυμα συνεννόησης και συνύπαρξης, καθώς και μιας ισχυρής παρακαταθήκης για τον Ελληνισμό, Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία.

Αυτό που ζήσαμε ανέφερε ήταν πρωτόγνωρο  όταν όλα τα Ορθόδοξα δόγματα, αναγνώρισαν την προσπάθεια των Ελλήνων του Πολυτεχνείου, με επικεφαλής την κυρία Μωροπούλου, που έφερε εις πέρας ένα τόσο δύσκολο έργο, καθώς ο Ναός δεν έκλεισε καθόλου, το πρωί ήταν ανοικτός για τους πιστούς και το βράδυ που έκλεινε, ξεκίνησαν οι διαδικασίες αποκατάστασης του Ιερού Κουβουκλίου.

Πρόκειται για ένα τιτάνιο έργο με πολλές τεχνικές δυσκολίες, αλλά και μεταξύ την συνεργασία των δογμάτων που υπάρχουν, καθώς αν δεν το βιώνει κάποιος που είναι παρών δεν μπορεί να αντιληφτεί την κρισιμότητα και την δυσκολία του όλου εγχειρήματος.

Σχολιάζοντας παράλληλα την πολιτική επικαιρότητα, ο κ. Καρανικόλας και το γεγονός ότι δεν κλείνει η αξιολόγηση, ανέφερε ότι η χώρα πληρώνει την ματαιοδοξία του κυρίου Τσίπρα να παραμείνει Πρωθυπουργός και την φιλοδοξία του κ. Μητσοτάκη να έρθει ο ίδιος Πρωθυπουργός.

Έτσι η χώρα δεν προχωράει μπροστά, καθώς είμαστε επτά χρόνια στην κρίση, με τον Ελληνικό λαό να έχει ματώσει και θα συνεχίσει να πληρώνει τον λογαριασμό της καθυστέρησης του κυρίου Τσίπρα, καθώς δεν καταλαβαίνουν ότι ο μοναδικός τρόπος για να βγούμε από αυτή την κρίση είναι η Εθνική συνεννόηση, με την Κύπρο, Ιρλανδία,Ισπανία να το πετυχαίνουν και η Ελλάδα δεν μπορεί.

Γιατί ο Ελληνικός λαός πρέπει να πληρώνει την ματαιοδοξία κάποιων να περάσουν στην Ελληνική Ιστορία ως διατελέσαντες πρωθυπουργοί;

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει μια ελάχιστη στα Εθνικά κρίσιμα ζητήματα και να μην μπορούμε να συνεννοηθούμε στα βασικά, την οικονομία για να δούμε πως μπορεί να βγει η χώρα από την κρίση.

Εμείς σαν δημοκρατική συμπαράταξη λέμε στον Ελληνικό λαό, ότι κανένας μόνος του δεν έχει το μαγικό ραβδί και να γίνει ο σωτήρας, πρέπει να πάμε όλοι μαζί με ένα Εθνικό σχέδιο, μια εθνική κόκκινη γραμμή και να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία.

 

About Ομάδα Σύνταξης 27934 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.