Σούπερ μάρκετ: Ποια είδη εξαφανίζονται – Μέρες χειρότερες από capital controls


Μέρες χειρότερες από τα capital controls θα ζήσουν τα σούπερ μάρκετ σύμφωνα με στελέχη της αγοράς. Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του κοροναϊού σε συνδυασμό με την κατάσταση που επικρατεί στην Ιταλία έχει αυξήσει σε πολύ μεγάλο ποσοστό τις αγορές στα σούπερ μάρκετ με τους καταναλωτές να στοχεύουν σε συγκεκριμένα προϊόντα μακράς διαρκείας.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει δεδομένη έλλειψη σε υγρά μαντηλάκια, αντισηπτικά, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν ζητήματα ακόμα και με το οινόπνευμα. Η εκτίμηση είναι ότι τις επόμενες μέρες προϊόντα όπως τα ρύζια, τα ζυμαρικά, τα όσπρια και κυρίως οι φακές θα γίνουν ανάρπαστα στα ράφια των πολυκαταστημάτων.

Την ίδια ώρα σκηνές βγαλμένες από Χολιγουντιανή ταινία εκτυλίσσονται τα τελευταία 24ωρα στα σούπερ μάρκετ της Ιταλίας, καθώς είναι τα μοναδικά μέρη που δεν τελούν υπό καραντίνα. Οι Ιταλοί σπεύδουν κατά χιλιάδες για να προμηθευτούν είδη πρώτης ανάγκης.

Πατάτες, μπισκότα, γάλα, ζάχαρη, σαπούνια και αντισηπτικά είναι τα πρώτα προϊόντα που εξαφανίζονται από τα ράφια. Στο μεταξύ υπάλληλοι των σούπερ μάρκετ βρίσκονται στην είσοδο τους για να ρυθμίζουν την είσοδο των καταναλωτών, οι οποίοι περίμεναν με ηρεμία στην ουρά μαζί με τα καρότσια τους.

ap_20071475911444.jpg
ap_20071475820080.jpg
ap_20068407130100.jpg
ap_20054714886884.jpg
ap_20054719885094.jpg

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 28513 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. “”Πάρτε νερό, το μέλλον έχει πολύ ξηρασία””.
  Μιχάλη Κατσαρού ο στίχος.

 2. Στην Αυστραλία εξαφσνίστηκε το χαρτί υγείσς απ τα σούπερ μάρκετ και τα υπερ σούπερ μάρκετ.
  Δημιουργήθηκαν ιστοσελίδες που οι καταναλωτές δίνουν παραγγελία για να παραχθεί ανά ομάδες καταναλωτών μεγάλη ποσότητα χαρτιού υγείας , μιαωκαι η βιομηχανία δεν μπορεί να παραγάγει μικρή ποσότητα.
  Εκεί στην Αυστραλία
  την χώρα την Μακρινή
  εξαφανίστκε δια μιάς
  Το υγείας το χαρτί.

  Είναι πολιτισμένη χώρα
  με αυξημένη πρόληψη υγιεινή
  για τούτο και καταναλώνουν
  Πολύ του κώλου χαρτί.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.