Σωτήρης Κουρής: “Ο κ. Γαλιατσάτος δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα αλλά και κανένα δικαίωμα παραχάραξής της.


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σωτήρης Κουρής: “Ο κ. Γαλιατσάτος δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα

 αλλά και κανένα δικαίωμα παραχάραξής της.

 

Είμαστε και παραμένουμε μάχιμοι, όσο και εάν ενοχλείται για αυτό”

 

Είναι προφανής ο εκνευρισμός του τέως Περιφερειάρχη κ. Θ. Γαλιατσάτου, όταν στερείτε επιχειρημάτων και απαντήσεων. Τότε καταφεύγει στην λασπολογία και συκοφαντία επι προσωπικού.

 

Το χειρότερο γι αυτόν, όμως είναι ότι έχει πάντα στην σκέψη του την εμπλοκή του στο γνωστό “σκάνδαλο της τ. Νομαρχίας Κεφαλληνιας”, όταν κανείς δεν του ζήτησε να απολογηθεί γι αυτό. Φαίνεται ότι η δική του απαλλαγή οφείλεται στην “τυφλή” δικαιοσύνη κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους της δικής του κυβέρνησης την εποχή που μεσουρανούσε.

 

Τον διαβεβαιώ ότι ο ιστορικός του μέλλοντος θα έχει στην διάθεση του, καταθέσεις, πορίσματα, δικογραφίες, τον ένοχο και την καταδίκη του, που αποδεικνύουν περίτρανα την δίκη μας δικαίωση ότι το “σκάνδαλο πάμε στοίχημα” υπήρχε. Επίσης θα έχει στην διάθεση του κάθε στοιχείο που αποδεικνύει ότι η πενταετία της διακυβέρνηση του στην ΠΙΝ 2014-2019, ήταν μια χαμένη πενταετία.

 

Λυπούμαστε ειλικρινά που η αλαζονεία της προηγούμενης χαμένης εξουσίας του έχει δημιουργήσει αυτό τον ξέφρενο πανικό. Εμείς κτίζουμε σταθερά και δημιουργικά την επόμενη ημέρα για τους πολίτες της Περιφερειας μας σε αυτές τις πράγματι δύσκολες συνθήκες. Πιστεύουμε ότι δεν περισσεύει κανείς σε αυτή την δημιουργική μας προσπάθεια.

 

Τον καλούμε λοιπόν να αφήσει την “επαναστατική αντιπολίτευση” και να προσγειωθεί στην “δημιουργική αντιπολίτευση” γιατί μόνο έτσι θα αποδειχθεί χρήσιμος.

Του υπενθυμίζουμε όμως ότι παραμένουμε μάχιμοι και πάντα στην πρώτη γραμμή.

Άλλωστε, ούτε είχε, ούτε έχει ο κ. Θεόδωρος Γαλιατσάτος σχέση με την πραγματικότητα και την σωστή πληροφόρηση, όπως δεν έχει σχέση με το δημόσιο διάλογο και την ανάληψη ευθυνών.

 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

 

 

ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΉΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

& ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ

About Ομάδα Σύνταξης 27934 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Τελικά ξέρουν οι αυτοδιοικητικοί τίποτα άλλες λέξεις εκτός απ τις λέξεις του τσακωμού??
  Για τα σκουπίδια, τα λιμάνια, τους βιολογικούς καθαρισμούς, τους καθαρούς υοινόμους, τα αποχετευτική δίκτυα, δεν έχουν ενδιαφέρον.
  Και στην Κέρκυρα, και Λευκάδα, και το Αργοστόλι κάθε καλοκαίρι οι υπόνομοι μυρίζουν.Για την Ζάκυνθο δεν υπάρχει γνώσει.
  Σε λίγο οι θάλασσες θάναι προβληματικές απ το μπομπαρισμένο με λύματα σωρρευτικά έδαφος απ τους βόθρους των παρακιακών οικισμών.
  Τα χορτάρια στα πλάγια των δρόμων κλείνουν τους δρόμους και απ τις ζούγκλες των λογγομένων τόπων των νησιών θα βγούν για παρέλαση οχιές και δεντρογαλιές. Τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα παντού σε κάθε λογής δρόμο θα διώχνουν τους ανθρώπους.Τα πεζοδρόμια κλείσανε από καρέκλες και εμπορεύματα . Τα μηχανάκια κυκλοφορούν όπου θέλουν και πάνω στα πεζοδρόμια.
  Απ αυτά ξέρουν τις λέξεις οι αυτοδιοικητικοί εκάστοτε. Ή νομίζουν ότι όρος αυτοδιοίκηση κσι αυτοδιοικητικός αναφέρεται μόνο στο αυτοαναγνωρίσιμο του εαυτού .
  Για τούτο και τσακώνονται φραστικά.
  Καλά είναι να μάθουν και άλλες λέξεις όχι του τσακωμού.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.