Κωστής Χατζηδάκης: “Διασφαλίζεται με νόμο η συνεργασία Λευκάδας Ακτίου Βόνιτσας” VIDEO…..


Την ενσωμάτωση στο νέο νόμο των συμφωνιών του Δήμου Λευκάδας και Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Ζατζηδάκης.

Για την Κεφαλλονιά επειδή η διαχείριση των απορριμμάτων είναι πιο προχωρημένη από άλλα νησιά, η αποκομιδή παραμένει όπως έχει σήμερα με την συμμετοχή της στον Φορέα, ενώ στην Ζάκυνθο καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα το οποίο τείνει να γίνει εκρηκτικό, καθώς υπάρχουν θέματα και με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην συνεργασία με την περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα, αλλά και την συνεργασία παρά τις όποιες διαφωνίες με τους δημάρχους των Ιονίων νησιών, αλλά και την συνεργασία των τεσσάρων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γκίκα, Καββαδά, Καπάτο και Ακτύπη και είμαστε εδώ να αντιμετωπίσουμε το όποιο ζήτημα, ωστόσο νομίζω ότι είναι μια συναινετική λύση για το Ιόνιο..

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26164 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.