Σωκράτης Στέλιος: Ο Βουλευτής Λευκάδας πιέζει περισσότερο από τους επτά βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας για τον Αμβρακία-Άκτιο


Ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας της Αιτωλοακαρνανίας «Αιχμή» Σωκράτης Στέλιος, σχολίασε το βατερλό της  επιστροφής των εκδρομέων , καθώς επειδή το τμήμα του έργου, από το Αντίρριο έως την Κλόκοβα δεν έχει ακόμα παραδοθεί., ως αποτέλεσμα, τα οχήματα από τα νέα τμήματα της Ιονίας Οδού, την παλαιά εθνική οδό και το τοπικό οδικό δίκτυο οδηγούνταν όλα στον ίδιο δρόμο, με μια λωρίδα για 10 χιλιόμετρα «μπουκαλιού».

Όπως ανέφερε αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μπλοκαριστούν εκατοντάδες αυτοκίνητα, αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ που έκαναν και στην κατασκευάστρια εταιρεία, οι ίδιοι είπαν ότι αυτό ήταν αναμενόμενο και ότι το είχαν επισημάνει στην πολιτική ηγεσία, ωστόσο ήθελαν να εκμεταλλευτούν την έξοδο του Πάσχα, να χαρεί ο κόσμος το μεγάλο αυτό έργο για την περιοχή, το χάρηκε στο πήγαινε, αλλά στην επιστροφή ήταν η απογοήτευση.

Ωστόσο όπως ανέφερε τους δυο αυτούς δρόμους τους περιμένουμε όλοι με μεγάλη αναμονή, καθώς υπήρχε και πίεση από τις τοπικές κοινωνίες να δοθεί ένα μέρος στην κυκλοφορία, καθώς όποια κυβέρνηση και αν ήταν θα έδινε ένα τμήμα στην κυκλοφορία και μην αδικούμε τους σημερινούς κυβερνόντες καθώς αυτή η τακτική είναι πολύ συχνή στην Ελλάδα.

Και μπορεί να απολαμβάνουμε τις γρήγορες διαδρομές ωστόσο ο κ. Στέλιος υπογράμμισε τα τσουχτερά διόδια που θα έρθουν με αποκορύφωμα τα πολύ ακριβά διόδια της γέφυρας λέγοντας ότι όλοι οι Βουλευτές της περιοχής πρέπει να πιέσουν να πέσει το τίμημα το οποίο είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Όσον αφορά τον δρόμο Αμβρακία-Άκτιο καθυστερεί ακόμα πολύ, πρόκειται για πονεμένη ιστορία με τον ίδιο να διαπιστώνει ότι ο Βουλευτής Λευκάδας πιέζει να δοθεί λύσει λέγοντας ότι το κάνει πιο πιεστικά και από τους  επτά βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας λέγοντας ότι πρέπει να πιέσουν περισσότερο.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21700 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.