Συνεδρίασε η επιτροπή Αθλητισμού, πολιτισμού, παιδείας και επιστημών της ΠΙΝ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με τηλεδιάσκεψη η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Επιστημών της Π.Ι.Ν. υπό την προεδρεία του περιφερειάρχη Ι. Ν. Θ. Γαλιατσάτου.

Πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη ήταν η εκλογή αντιπροέδρου της επιτροπής  με τον περιφερειάρχη να προτείνει από τη μειοψηφία τον Π. Μεταλληνό, ο οποίος και συγκέντρωσε το σύνολο των ψήφων.

Επίσης η πολιτιστική επιτροπή ενέκρινε τη συνδιοργάνωση εκδήλωσης με τον Αθλητικό, Πολιτιστικό σύλλογο «Αρχίλοχος» (2ος αγώνας δρόμου κάστρων Κέρκυρας) αλλά και την Βυζαντινή Χορωδία Κέρκυρας, (4ο χορωδιακό φεστιβάλ εκκλησιαστικής μουσικής).

Η Επιτροπή Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας και Επιστημόνων αναμένεται σε επόμενη συνεδρίαση να καθορίσει τον τρόπο λειτουργίας της, προκειμένου να προχωρήσει σε ένα σχεδιασμό πολιτιστικών δράσεων που θα καλύπτει όλα τα νησιά της περιφέρειας.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26321 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.