Συνάντηση με το Διοικητή της ΥΠΑ ,για τα προβλήματα του αεροδρομίου της Κέρκυρας


Με το Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) Κωνσταντίνο Λιτζεράκο, συναντήθηκαν σήμερα στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης  Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή και ο βουλευτής Κέρκυρας Κώστας Παυλίδης.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε υλοποίηση των όσων συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στη σύσκεψη που συγκαλέσει (4/4/2016) ο Περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος, για την καταγραφή των προβλημάτων του αεροδρομίου Κέρκυρας και την εξεύρεση λύσεων για την επίλυση των άμεσων αναγκών.

 

Οι θεσμικοί φορείς μετέφεραν στο Διοικητή της ΥΠΑ τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των φορέων του τουρισμού για την επικείμενη τουριστική περίοδο και πως θα μπορέσει το αεροδρόμιο να αντεπεξέλθει στα καθημερινά προβλήματα, με δεδομένες τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν πέρσι. Ενημέρωσαν δε, για τα όσα αποφασίστηκαν στη σύσκεψη που είχε συγκληθεί στην Κέρκυρα και ζήτησαν να υπάρξει συντονισμός ενεργειών για διορθωτικές παρεμβάσεις και εργασίες. ώστε η εικόνα του «Ι. Καποδίστριας» να βελτιωθεί.

 

Ο Διοικητής της ΥΠΑ Κ. Λιτζεράκος δήλωσε ότι θα εξευρεθεί λύση για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην καθημερινή λειτουργία του αεροδρομίου και αποδέχθηκε την πρόσκληση των θεσμικών φορέων να μεταβεί στην Κέρκυρα, προκειμένου να διαπιστώσει εκ του σύνεγγυς τα ζητήματα που έχουν ανακύψει και να τεθούν οι άμεσες προτεραιότητες για την επίλυσή τους.

 

 

 

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 28383 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.