Συνάντηση εργασίας συγκαλεί ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων για την ομαλή λειτουργία του αεροδρομίου Κέρκυρας


Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, σε συνεννόηση με τον Αερολιμενάρχη Κέρκυρας Αντώνη Γεωργούση, συγκαλεί συνάντηση εργασίας των εμπλεκομένων φορέων, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του Αερολιμένα Κέρκυρας «Ιωάννης Καποδίστριας» κατά την προσεχή περίοδο, ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου και των υψηλών μεταφορικών φόρτων που αναμένεται να επωμιστεί ο αερολιμένας.

 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Απριλίου 2016, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (Αλυκές Ποταμού).

 

Στη συνάντηση έχουν κληθεί επίσης να παραστούν ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος, η Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας Νικολέτα Πανδή, ο Αστυνομικός Δ/ντης Κέρκυρας, εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας, της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων, του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας, των Ιδιοκτητών και οδηγών Ταξί Κέρκυρας καθώς και οι εκπρόσωποι των δύο σωματείων εργαζομένων στο αεροδρόμιο.

Λόγω υποχρεώσεων στη Βουλή των Ελλήνων δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση οι βουλευτές Κέρκυρας Φ. Βάκη και Κ. Παυλίδης.

 

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 28450 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.