Συναγερμοί στις σχολικές μονάδες του Δήμου Πρέβεζας για την αποφυγή βανδαλισμών


H εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα παιδείας του Δήμου Πρέβεζας Ελευθερία Αγγέλη, μίλησε στον Prisma 95,1 σχετικά με τα κρούσματα βανδαλισμών στα σχολειά την φετινή χρονιά. Με τελευταίο παράδειγμα το  7ο  δημοτικό σχολειό και τα συνθήματα με σπρέι στους εξωτερικούς τοίχους του 4ου Γυμνασίου που έγραψαν άγνωστοι μέσα στο Σαββατοκύριακο.

 Η κ. Αγγελή σχολίασε ότι είναι ένα πολύ λυπηρό  γεγονός και τόνισε , «είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει να μετράμε μέχρι στιγμής εφτά σε αριθμό περιστατικά βανδαλισμού. Όποιοι επιχειρούν αυτές τις ενέργειες (σπάσιμο τζαμιών,  άνοιγμα πυροσβεστήρων, γκαζάκια) είναι ακάθεκτοι και δεν φοβούνται» σχολίασε η κ. Αγγέλη και αναφέρθηκε στις προσπάθειες που εκτελούνται από το δήμο, ώστε να αντιμετωπιστεί το ζήτημα.

«Μετά από έγγραφα που στείλαμε σε όλους τους διευθυντές σχολειών με σκοπό να μας προτείνουν και τις δίκες τους λύσεις. Συγκεντρώσαμε τις προτάσεις από τα σχολεία και χθες είχαμε δημοτική επιτροπή παιδείας παρουσία δήμαρχου. Ακούστηκαν αρκετές  προτάσεις, όπου μέσα σε όλα επιτακτική ανάγκη θεωρήθηκε  η επαναπρόσληψη  φυλάκων, μέχρι τότε όμως, θα  τοποθετηθούν  συναγερμοί στις σχολικές μονάδες και οι διαδικασίες ξεκίνησαν ήδη από σήμερα» κατέληξε.

 

About Ομάδα Σύνταξης 27519 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.