Σήμερα η τελευταία ημέρα των εγγραφών του 6ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου


Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές του Πράσινου Ημιμαραθωνίου και όπως όλα δείχνουν πρόκειται να υπάρξει και ρεκόρ εγγραφών. Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η αλλαγή της ώρας και ημέρας της διεξαγωγής του αγώνα προέτρεψαν πολλούς να δηλώσουν συμμετοχή και να συνδυάσουν λίγες διακοπές την εποχή του Πάσχα. Ήδη τα θετικά σχόλια για την αποφυγή της πρωινής ζέστης που υπήρχε στις προηγούμενες διοργανώσεις, φαίνεται να δίνει ώθηση και σε ελίτ αθλητές να παραστούν και να δώσουν ιδιαίτερη χροιά στις εκδηλώσεις του Πράσινου, Αναφορικά αξίζει να σημειώσουμε την παρουσία των: Κωνσταντίνου Πούλιου, της Ουρανίας Ρεμπούλη, Γεωργίου Καραβίδα, Αναστασίας Καρακατσάνη, Αθανασίας Τσουμελέκα, Γεωργίου Μίνο, κλπ.

Να υπενθυμίσουμε στους φίλους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διοργάνωση πωςτελευταία ημέρα εγγραφών είναι αύριο Παρασκευή 29/04/2016.

Για όσους βρεθούν το τριήμερο 6-7-8/05/2016 στην Λευκάδα το νησί θα τους υποδεχτεί με πληθώρα προσφορών και εκπτώσεων σε σχεδόν όλα τα εστιατόρια και εμπορικά καταστήματα της πόλης. Κατά την διάρκεια της παραλαβής των αριθμών, διάφορα ροφήματα όπως espresso, παγωμένο τσάι, και πρωτεϊνούχο ρόφημα θα παραχωρηθούν στους δρομείς και θα συνοδέψουν και το pasta party. Mε τον τερματισμό τους οι δρομείς θα μπορούν εκτός του απαραίτητου νερού και φρούτου να απολαύσουν επίσης γρανίτα, μπύρα χωρίς αλκοόλ, αναψυκτικό, μπάρα δημητριακών, πρωτεϊνούχο ρόφημα, και ηλεκτρολύτες, σε ένα βραδινό γιορτινό πάρτι που θα κλείσει με τις απονομές.

Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τον Μέγα Χορηγό “Σταύρακας Wish Bars” και τους Ασημένιους Χορηγούς “Vitex Running Team” και “Loux – Μαρλαφέκας ΑΕ” για την χορηγία των ανωτέρω προϊόντων αλλά και την ευρύτερη αρωγή τους στις εκδηλώσεις.

Ραντεβού το τριήμερο 6-7-8/05/2016 στην Λευκάδα για να απολαύσουμε όλοι μαζί τα διάφορα happenings που η διοργάνωση και το νησί ετοιμάζονται να προσφέρουν στους επισκέπτες τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε και στο www.greenhalfmarathon.gr.

About Ομάδα Σύνταξης 28501 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.