Σεισμική δόνηση 4,1 Ρίχτερ


 

Σεισμική δόνηση πραγματοποιήθηκε πέντε λεπτά μετά της δώδεκα μεγέθους 4,1 Ρίχτερ.

Το επίκεντρο ήταν 22 χλμ νοτιοδυτικά της Πρέβεζας με εστιακό βάθος πέντε χιλιομέτρων

About Ομάδα Σύνταξης 27920 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. Ο σεισμούλης αυτός σηματοδότησε την αλλαγή του καιρού σε λιακάδα.
  Ο εγκέλαδος με τα μικροκαμωματά του δεν θα περάσει, ούτε ο εγκελαδισμός θα γίνει βιωτική μανιέρα, όπως επιθυμούν οι δυνάμεις της συντήρησης που ενέσκειψαν στην χώρα και θέλουν να κάνουν τους έλληνες και τις Ελληνίδες επιδοτούμενους μικροεπιδοτούμενους ( ες).
  Γιατί αν δίναμε τουλάχιστον μεγάλα επιδόματα ισοδύναμα με μισθοδοσία πλήρη και ασφάλιση , κάτι θα γινόνταν και θα το συζήταγαν πλέον οι πολίτες πλέον για τα καλά.
  Αλλά από διαχειριστές της μικροκουλτούρας .. τι περιμένει τις… max σκέψεις ???

 2. Aν αμαφέρθηκαν ζημίες απ τον σεισμό να γίνει καταγραφή άμεσα και καταφυγή αιτημάτων των πολιτών δτο ταμειακό κυβερνητικό πλεόνασμα. Άμεσα αιτήσεις των παθόντων απ τον σεισμό
  Τώρα που μοιράζει επιδόματα κσι κοινωνικά μερίσματα η ταμειακή κυβερνητική γκανιότα.
  Γιατί να μην βγάλει και μόνιμο επίδομα σεισμού σε σεισμοποθείς περιοχές το κρατικό ταμείο.? Μπορούν οι πολίτες των περιοχων συτών να ξοδεύονται για να επισκευάσουν κτήρια απ τομ σεισμό , και ταυτόχρονα να τους ζητιέται να εισφέρουν στην ανάπτυξη?.Ούτε οι πόροι επαρκούν ( δαπανώνται στην επισκευή της σεισμοπάθεοαε) αλλά ούτε η διάθεση πλέον μένει.Πώς θα κινητοποιηθούν αναπτυξιακά άν δεν δοθεί κρατική στοχευμένη βοήθεια
  Και αυτή νάναι μόνιμη στις αποδεδειγμένα και εμπειρικά σεισμοπαθείς περιοχές.Που η Λευκάδα είναι ιστορικά στην καθέδρα της σεισμοπάθειας.Μια και το ρήγμα του Ιονίου περνά κάτω απ την περιοχή του Άγιου Μηνά κατά παλιούς σεισμολόγους της δεκαετίας του 1970 που ενημέρωναν τα χωριά σε κάθε σεισμό.
  Μόνιμο επίδομα τώρα που γυρίζει η μπάνκα και μοιράζει μερίσματα και οικογενειακά επιδόματα και επιδόματα κατοικίας και ενοικίου .
  Από 1η Μάρτη ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα οικογενειακού επιδόματος εξαγγέλθηκε.Τρελλάθήκέ και μοιράζει το ταμείο.Να τρώει ο μπάρμπσς και της θειάς να μην δίνει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.