Σε βλάβη της ΔΕΗ στο ΑΚΤΙΟ η διακοπή νερού σήμερα το πρωί.


Με ανακοίνωση στον λογαριασμό του στο Facebook ο αντιδήμαρχος Κώστας Σέρβος αναφέρεται στην διακοπή νερού σε περιοχή της Λευκάδας:

 

Η διακοπή νερού που άρχισε να γίνεται αισθητή σήμερα από τις 8π.μ. στους Σφακιώτες, οφείλεται σε βλάβη του δικτύου της Δ.Ε.Η. που ηλεκτροδοτεί το κεντρικό αντλιοστάσιο του Ακτίου. Η διακοπή θα επηρεάσει τις περιοχές Λευκάδας, Φρυνίου, Τσουκαλάδων, Απόλπαινας, Λυγιάς, Κατούνας, Νικιάνας, Αλεξάνδρου, Σφακιωτών, Δρυμώνα, Εξάνθεια και Κάθισμα.

Συνεργείο της Δ.Ε.Η. επιχειρεί την αποκατάσταση του δικτύου ηλεκτροδότησης, ενώ συνεργεία του Δήμου Λευκάδας και του Συνδέσμου Ύδρευσης βρίσκονται σε ετοιμότητα για την επαναλειτουργία του συστήματος ύδρευσης αμέσως μετά την αποκατάσταση της βλάβης από τη Δ.Ε.Η.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22945 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.