Σε ειδικούς πραγματογνώμονες το ηχητικό αν δεν αναλάβει την δημόσια ευθύνη ο αιρετός της χυδαίας έκφρασης στο δημοτικό συμβούλιο…


Δείτε την απόφαση της έκτακτης σύσκεψης του προεδρείου του Δ.Σ μέσω τηλεδιάσκεψης..

Λευκάδα, 15/4/2020

 

 

 

Πρακτικό Συνεδρίασης Προεδρίου Δημοτικού Συμβουλίου

 

 

ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης σχετικά με το θέμα της υβριστικής έκφρασης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης στις 13/04/2020.

 

Σήμερα 15/05/2020 συνεδρίασε το Προεδρείο του Δ.Σ. και ώρα 11:00 στο γραφείο του Προέδρου.

Κατόπιν  διαλογικής συζήτησης καταλήξαμε στα εξής:

1) Καταδικάζουμε την έκφραση που ειπώθηκε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. η οποία έρχεται σε αντίθεση με το πνεύμα και τον κανονισμό λειτουργίας του Δ.Σ.

2) Καλούμε τον αιρετό ή οποιονδήποτε ο οποίος συμμετείχε στην συγκεκριμένη συνεδρίαση όπως εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος να αναλάβει δημόσια την ευθύνη για το συγκεκριμένο συμβάν.

3)Σε αντίθετη περίπτωση μη ανάληψης της ευθύνης, το οπτικοακουστικό υλικό που υπάρχει καταγεγραμμένο σε αρχείο θα παραδοθεί σε ειδικούς πραγματογνώμονες και το αποτέλεσμα θα παραδοθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, στον Δήμαρχο και στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δ.Σ.

4) Η πρόθεση του προεδρείου του Δ.Σ. είναι η εισήγηση για αυστηροποίηση των μέτρων που θα ληφθούν ώστε να εξασφαλίζεται ακόμη περισσότερο η ομαλή λειτουργία και ο δημόσιος διάλογος του Δ.Σ. όπως αρμόζει στο ανώτατο πολιτικό όργανο του Δήμου μας.

5) Λόγω του πρωτόγνωρου τρόπου συνεδρίασης του Δ.Σ. (τηλεδιάσκεψη) το Προεδρείο είναι στη διάθεση του Δημάρχου και των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων για τυχόν προτεινόμενες ενέργειες σχετικά με το δημιουργηθέν θέμα.

 

Σκοπός του Προεδρείου ήταν και είναι η ομαλή λειτουργία του Σώματος στηριζόμενη στις αρχές του δημοκρατικού διαλόγου και του σεβασμού της προσωπικότητας.

 

 

 

Τα μέλη του Προεδρείου του Δ.Σ.

 1. Ρόκκος Στυλιανός
 2. ΓληγόρηςΠαναγιώτης
 3. Γληγόρης Χρήστος

 

 

E

About Ομάδα Σύνταξης 28528 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. Η όποια παράταξη χρεωθεί τον φορέα του συμβάντος , και όποιο δημοτικό διαμέρισμα , να θέσουν θέματσ προσβολής και ηθικής αποκατάστασης του κοινωνικού συνόλου των Δημοτών πολιτών της Νήσου και των δημοτών του Διαμερίσματος , και των μελών της παρατάξεως.
  Ήδη προετοιμάζεται προσφυγή πολιτών στην πολιτεία, και στους θεσμούς της ,με βάση την ειδησιογραφία για το συμβάν .
  Διότι η διαχείρηση της καθημερινότητας των δημοτών , θα πρέπει να διερευνηθεί και νομοκανονιστικά αν μπορεί να κανοναρχείται από αποφάσεις που λσμβάνονται σε τέτοιας συγκρότησης συνεδριάσεις.

 2. Όποια παράταξη χρεωθεί την βρισιά, να αποχωρήσει οριστικά απ την διαχείρηση και συμμετοχή στα Δημοτικά. Και να κινηθούν οι διαδικαδίες σναπλήρωσης ή ακόμα και εκ νέου εκλογών.
  Υβριστές πάντα θσ υπάρχουν σε ατομικό επίπεδο που θα εοιδιώκουν προσωπικά ωφέλη.
  Ο στόχος του υβρισμού ήταν η τρομοκρστηση των πολιτών της Νήσου.Γισ τούτο έγινε κσι δημόσια εσκεμένα.Προσοχή να εξαπλωθεί ο ζόφος του φόβου στην κοινωνία της Νήσου.
  Και η πολιτική ηγεσία της χώρσς , εφ όσον απειλήθηκε η καθημερινότητα των πωλητών, πρέπει να αναλάβει την λεύκανση της υπόθεσης , με στόχο την επαναφορά της συμπεριφορικής κανονικότητας.
  Ήδη στα αστικά κέντρα όπου μαθεύτηκε το συμβάν ομολογούν ότι βλέπουν τον τόπο αυτό με κακό μάτι και θεωρούν ότι πρέπει να αποφεύγεται η επαφή με τον τόπο αυτόν , που συμβαίνουν αυτά τα γεγονότα. Κάποιοινπαρομοίασαν την Λευκάδα με παλιές κακλοφημες συνοικίες των μεγαλουπόλεων πρός αποφυγή.
  Απ το συμβάν αυτό εγκαινιάζεται μια ροπή πτώσης του αριθμού των επισκεπτών στο νησί , μια και μπαίνει στην κατηγορία των τλοπων μειωμένου πολιτισμού.
  Καταγράφηκε στην συλλογικότερη συνείδηση ώς τόπος που μπορεί κάποιος να υβρίζεται χωρί να ξέρει γιατί.
  Φόβος και ζόφος πλέον και απαιτείται συλλογική ενεργοποίηση για να αποπλυθεί η ύβρις που εξαπλώθηκε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.