Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου: «Οι Επτανήσιοι έστειλαν το ξεκάθαρο μήνυμα για την αλλαγή της παρούσας Περιφερειακής Αρχής. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη!


«Την πρώτη Κυριακή των εκλογών, οι συμπολίτες μας από όλα τα νησιά του Ιονίου,  με την ψήφο εμπιστοσύνης τους στο Συνδυασμό «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά», μας έδωσαν ένα ισχυρό προβάδισμα. Συνάμα όμως, έστειλαν ένα καθαρό για την επιτακτική ανάγκη αλλαγής της παρούσας Περιφερειακής Αρχής, που οδήγησε το Ιόνιο στις τελευταίες θέσεις  ανταγωνιστικότητας και ανάπτυξης, σε σχέση με τις υπόλοιπες Περιφέρειες της Ευρώπης.

Συγχαίρω όλους όσους εξελέγησαν στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο από όλους τους Συνδυασμούς, αλλά και όλους εκείνους που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, σε αυτή την πρώτη εκλογική μάχη. Θα είμαστε όλοι μαζί για το ΙΟΝΙΟ.

Ο αγώνας συνεχίζεται. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε να πάμε τα νησιά μας, μικρά και μεγάλα μπροστά.

Η δύναμή μας είναι οι ίδιοι οι πολίτες μας, οι δημιουργικές δυνάμεις τους και η αγάπη για τον τόπο τους.

Η ψήφος εμπιστοσύνης όλων των συμπολιτών μας, την ερχόμενη Κυριακή, θα καθορίσει το μέλλον του τόπου μας. Θα μας δώσει τη δύναμη να γυρίσουμε σελίδα στο Ιόνιο, να το εκσυγχρονίσουμε και να του δώσουμε τις στέρεες βάσεις για την ανάπτυξη.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη! Ψηφίζουμε γι’ αυτά που ονειρευόμαστε και μας αξίζουν!».     

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25610 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.