Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου: “Η πρότασή μας για την ενίσχυση των νοσοκομείων με ιδιώτες ιατρούς βασικών ειδικοτήτων, γίνεται πραγματικότητα”


Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου: “Η πρότασή μας για την ενίσχυση των νοσοκομείων με ιδιώτες ιατρούς βασικών ειδικοτήτων, γίνεται πραγματικότητα”

Με μεγάλη ικανοποίηση υποδεχόμαστε την είδηση για επικείμενη νομοθετική ρύθμιση, η οποία προβλέπει ότι όλα τα δημόσια νοσοκομεία θα μπορούν να συνεργάζονται με ιδιώτες ιατρούς παθολόγους, λοιμοξιολόγους, γενικούς ιατρούς, ωτορινολαρυγγολόγους, πνευμονολόγους, αναισθησιολόγους, εντατικολόγους, καρδιολόγους, παιδιάτρους.

“Γνωρίζοντας τις μεγάλες ανάγκες των νοσοκομείων μας σε ιατρικό προσωπικό, την ιδιαίτερη δυσκολία των νησιωτικών περιοχών, όπως η Περιφέρειά μας να προσελκύσουν τις απαραίτητες ειδικότητες ιατρών, τις έκτακτες ανάγκες λόγω της πανδημίας του κορονοιού, στο σχέδιο δράσης μας έχουμε συμπεριλάβει την δυνατότητα απασχόλησης ιατρών με έκδοση δελτίου παροχής υπηρεσιών και προτείναμε στην κυβέρνηση να το προβλέψει για το δημόσιο σύστημα. Το μέτρο αυτό είναι διατεθειμένη να το στηρίξει η Περιφέρειά μας, για να συμβάλλει στην ασφάλεια των πολιτών και την δημόσια υγεία που έχει απαράδεκτα ταλαιπωρηθεί” δηλώνει η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα -Τσαγκαροπούλου και συμπληρώνει “η πρωτόγνωρη κρίση που ζούμε φέρνει ευελιξία, ρεαλισμό και αποφασιστικότητα στην αντιμετώπιση των ζωτικών ζητημάτων υγείας”.

About Ομάδα Σύνταξης 28510 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

  1. Ο κορονο’ι’ός είναι το ιδεολογικό μαρξιστικό απωθημένο, θεωρητικά συμφραζόμενο και πολιτικά υλοποιούμενο μέσω του κινέζικου Μάρξοκομμουνιστικού φονταμενταλισμού.
    Μαρξισμός και ιστορία δεν υπάρχει.Διότι ο Μαρξισμός αποδομεί , την αναγκαιότητα της ποιότικής νσ υπάρξει τομής της ιστορίας.Δηλαδή αναγκαιότητσς της ιστορικής ασυνέχειας.
    Για αυτή την ιστορική ασυνέχεια επενδύει ο κινέζικος Μαρξιστικόκομμουνισμός , μέσω του κορονο’ι’ού στην ιστορία.
    Η ανθρωπότητα πλέον για χρόνια θα έχει να αντιμετωπίζει τον κινέζικό κομμουνιστικό Βιολογικό ‘ι’οικο επεκτατισμό ώς νέο Μαρξιστικό σόσιαλ ιμπεριαλισμό.

  2. Ηρεμησε κυρα μου. Ακομα δεν ξερεις που βρισκεσαι και πετας κοτασανες. ηρεμησε και πιες το τσαγακι σου..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.