Προβοκάτσια απέναντι στο “Αγωνιστικό Μέτωπο Λευκάδας” από ιστοσελίδα υποψηφίου του συνδυασμού “ΔΙΑΥΛΟΣ”


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ     ΜΕΤΩΠΟ    ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Α.ΜΕ.Λ.)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ  ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ  ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ  ΣΤΟ  «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΣΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ  «ΔΙΑΥΛΟΣ»

 

Στην σημερινή  προσπάθεια συνεδρίασης του Δημ. Συμβουλίου (δεν υπήρχε απαρτία ) δημιουργήθηκε ένταση από άτομα που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την κίνηση μας .

 

Με μεγάλη όμως άνεση ο κύριος Γαζής ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας  “www. fortsalefkada.gr”   και υποψήφιος (μαζί με   την σύζυγο του) στον συνδυασμό «Δίαυλος» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κο Γληγόρη Κώστα,  σε ρεπορτάζ που δημοσιεύει έχει τίτλο «Χωρίς απαρτία το Δ.Σ. και ένταση με «καπέλο» από Α.ΜΕ.Λ.»

 

Παρακάτω διαβάζουμε

«στο τέλος υπήρξε και ένταση, μάλλον προσχεδιασμένη από μέλη του ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Α.ΜΕ.Λ), οι οποίοι εμφανώς προσπάθησαν να καπελώσουν την αντίδραση του κόσμου για τις εξορύξεις, με σκοπό να εκμεταλλευτούν προεκλογικά την κατάσταση, μέρες που είναι!»   (οι υπογραμμίσεις δικές μας)

Και συνεχίζει

… «Και ήταν απολύτως αναμενόμενο για μας (αλλά και για πολλούς άλλους) πως κάποιοι θα προσπαθούσαν να καπελώσουν και να εκμεταλλευτούν με προεκλογική σκοπιμότητα την δικαιολογημένη ανησυχία και αντίδραση του κόσμου για τις εξορύξεις στο Ιόνιο.

Αυτοί οι κάποιοι λοιπόν σήμερα αποδείχτηκε πως ήταν γνωστά μέλη του Α. ΜΕ. Λ. που προκάλεσαν τεχνητά και προσχεδιασμένα ένταση με την ακύρωση της συνεδρίασης, αποκαλώντας «σκουλήκια» συλλήβδην όλα τα μέλη του Δ.Σ.,» (οι υπογραμμίσεις δικές μας)

Με μεγάλη ευκολία; (ή ηθελημένη διαστρέβλωση) βεβαιώνει τους αναγνώστε του ότι «αποδείχτηκε πως ήταν γνωστά μέλη του Α. ΜΕ. Λ.» 

 

Αλήθεια με ποια διαδικασία αποδείχτηκε;

Ρώτησε  πολλούς από τους παριστάμενους   δημοτικούς συμβούλους και άλλα πρόσωπα και τον βεβαίωσαν ότι αυτοί που δημιούργησαν ένταση είναι μέλη του Α.ΜΕ.Λ ;

Τους αναγνώρισε  και ο παριστάμενος δημ. Σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού Κος Γληγόρης;

 

Ούτε ο κύριος που χαρακτήρισε  τους δημοτικούς συμβούλους  «σκουλήκια» ούτε  οι σε πρώτο πλάνο (από τις δικές του φωτογραφίες)  «αγανακτισμένοι» έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ»

 

Κε Γαζή

Δημοσιεύστε στην ίδια θέση και με τα ίδια στοιχεία το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της κίνησης μας,  που διαψεύδει  όλα όσα αναληθή και άκρως συκοφαντικά  δημοσιεύετε στην ιστοσελίδα σας.

Σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστούμε να προστατεύσουμε την δημοτική μας κίνηση με κάθε τρόπο.

Τέλος καλούμε τον επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΙΑΥΛΟΣ» να πάρει θέση απέναντι στην πρωτοφανή προβοκάτσια, από υποψήφιο σύμβουλο του.

 

ΤΟ  ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ                                                                                              ΛΕΥΚΑΔΑ  20-5-2019

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23204 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.