Πρωτοβουλία «Σπουδάζω με Υποτροφία» Υποτροφίες στις ξένες γλώσσες από την Equal Society


Πρωτοβουλία «Σπουδάζω με Υποτροφία»

Υποτροφίες στις ξένες γλώσσες από την Equal Society

 

Η πρωτοβουλία «Σπουδάζω με Υποτροφία» και στις ξένες γλώσσες επιστρέφει για 6η συνεχόμενη σχολική χρονιά. Η Equal Society σε συνεργασία με τα ξενόγλωσσα φροντιστήρια της Λευκάδας στέκεται στο πλευρό των μαθητών από οικονομικά αδύναμες οικογένειες.

Είναι γεγονός ότι αρκετές οικογένειες αντιμετωπίζουν μεγάλη δυσκολία στην κάλυψη των καθημερινών εκπαιδευτικών αναγκών των παιδιών τους με αποτέλεσμα να διακόπτουν τα προγράμματα εκμάθησης ξένων γλωσσών ή ενισχυτικής διδασκαλίας.

Όσες οικογένειες πληρούν τις προϋποθέσεις (οικονομικά / κοινωνικά κριτήρια) μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για τα παιδιά τους. Καλούνται να προσκομίσουν στα γραφεία του Οργανισμού, ταυτότητα γονέα, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, εκκαθαριστικό εφορίας, κάρτα ανεργίας του γονέα / γονέων σε ισχύ (εφόσον υπάρχει), πολυτεκνική κάρτα (εφόσον υπάρχει), έγγραφο απόδειξης ποσοστού αναπηρίας (εφόσον υπάρχει) και οποιοδήποτε άλλο έγγραφο που πιστοποιεί την οικονομική / κοινωνική αδυναμία.

Σημαντική προϋπόθεση είναι να μην έχει εγγραφεί ήδη το παιδί σε κάποιο ιδιωτικό φροντιστήριο, από το οποίο θα χρειαστεί να διακόψει. Σκοπός της πρωτοβουλίας είναι να ενταχθούν στο πρόγραμμα παιδιά οικογενειών, τα οποία λόγω οικονομικής αδυναμίας δε θα μπορέσουν φέτος να παρακολουθήσουν μαθήματα.

Οι αιτήσεις γίνονται στο γραφείο της Equal Society στην οδό Γουλιέλμου Δαίρπφελδ και Δημ. Βερροιώτη (είσοδος από Βούλη Βρεττού), στην κεντρική πλατεία Λευκάδας από Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου μέχρι την Παρασκευή  20 Σεπτεμβρίου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 26450 22578.

 

 

About Ομάδα Σύνταξης 27953 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.