Πρωτιές μαθητών του δευτέρου Λυκείου Λευκάδας στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση


?

ΔΥΟ ΠΡΩΤΙΕΣ ΣΤΑ ΑΕΙ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

 

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας αποφοίτους της σχ.χρονιάς 2018-19 για την επιτυχία τους σε σχολές της Τριτοβάθμιας.

Τη φετινή χρονιά οι απόφοιτοί μας συγκέντρωσαν υψηλή βαθμολογία και εισήχθησαν σε πολύ καλή σειρά σε σχολές υψηλής ζήτησης.

Αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον Νίκο Σαρανταένα που εισήχθη πρώτος στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών(σύνολο μορίων 19092) και

στον Παντελή Κοντοπρία ο οποίος εισήχθη πρώτος στο Τμήμα Ναυπηγών Μηχανικών του ΕΜΠ(σύνολο μορίων 19234).

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. και ακόμα στην επσρχιωτικό μικροχωρικάτίκή Έλλάδα μιλάνε γισ πρωτιές εκπαιδευομένων σε κτιρια σχολείων βρώμικα μαυρισμένα απ την ασημια και πανεπιστημία άντρα παρανομίας και πρέζας.
  Να περνούν οι μαθητές αοό κάθε λογής πανεπιστημιακό ίδρυμα ώς σχολική εμπειρία για να βλέπουν τον προτεινομενο οραματικό τους ώς ορίζοντα.
  Ακόμαψσε μια οριστικά και αμετάκλητα τελειωμένη ξοφλημένη και κοινωνικσ κατσδικαδμένη και απεχθή διαδικαια κατεργασίσς νέων ανθρώπων ( για να βγούν στην ζωή να ζήσουν με διαφάνεια και πίστη) τους προτεθνουνβτην κσιε λογής σχολικό γυμνασιακή εκπαίδευση σε κιρια γκράφιτι χειρότερα απ την σκοτεινή πόλη των κόμικς του κακού.
  Και ακόμα μέσα σε αυο το όλο χάλι προτάσουν πρωτιές και αριστείες σε τί?? Σε νέους που λειτούργησαν ώς μαθητές μέσα σε καπνούς σκουπιδιών και βρώμα απορριμάτων, του πιλιτισμού της κάθε μικροεπαρχίας που βραβεύει??
  Η πρωτιά και η αριστεία ώς συνολική κοινωνική κατάστσδη ( άρα και δυνάμει ατομική) ιναι ανεξάρτητη αο την πρωτιά της καθαριότητας της κοινωνικής. Ή η κοινωνική καθαριότητα προσδιορίζεται μεταφυσικά εκος των σκουπιδιών και των βρώμικων κτιρίων της κοινωνίας?
  Ακόμα μυαλόβδεν έβαξαν στην Ελληνική στερημένη και περιφερειακή επαρχία ή και στα αστικά τοπία.?
  Ακόμα παρωχημένα κόλπα ανταγωνισμών -για την επικράτηση *και τα δήθεν κοινωνικά ρετιρέ που πλέονβθα βλέπουν τις κορυφές απ τα βουνά των σκουπιδιών.
  Το μάθημα της ηθικής κσι δή κοινωνικής έχουνακούσει τίποτα οι αροδιοι καιοσοι απονέμουν βραβεία ή είναι μσθημα των σχολείων του 19ου αιώνα και αει πολύ πίσω?? Και τα σύγχρονα μαθήματα είναι εκτός της αξιολογικής ηθικής σκοπιάς.
  Ακόμα τα κουρέλια του κοινωνικού αποηθικοποιημένου ανταγωνισμούωτης ζωώδους κοινωνικής επικράτησης και του αριβισμού δεν λλέβέ νά άφήσουνβτις κουτοπονηριές του ομφαλοσκοπισμού και του αυτοπεριθωρίου σε μια χρεωκοπημένη συνολικά ξαι ξοφλημένη πραγματικότητα.
  Και μοιράζουν ντενεκέδες- λάτες παράσημα αποκοινωνικοποίησης.
  Ρα σκουοίδια στην Ελλκάφά έξήγέίται γιατί σωρρύονται. Όπως και οι ασχήμιες στους σχολικούς και πανεπιστημιακούς τοίχους.
  Μόνο που οι τοίχοι διδάσκουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.