Πρόσκληση στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των κοινωνικών δομών από την Equal Society


Ο Οργανισμός της EqualSocietyκαι ο πρόεδρος της, Σπύρος Φρεμεντίτης σας προσκαλούν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των κοινωνικών της δομών, κοινωνικό φαρμακείο και συσσίτιο, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα  στο χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Λευκάδας (οδός Θ. Στράτου 1, έναντι ΟΤΕ).

Την εκδήλωση θα τιμήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλος ο οποίος και θα ευλογήσει την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Το κοινωνικό συσσίτιο και το κοινωνικό φαρμακείο αποτελούν δύο από τις πλέον μάχιμες κοινωνικές δομές του νησιού, οι οποίες αναδείχτηκαν σε ζωντανά παραδείγματα καλών πρακτικών μέσα από την αγαστή συνεργασία της EqualSocietyμε την Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος &Ιθάκης, το Δήμο Λευκάδας και την  Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Από τον Ιούλιο του 2017 περισσότεροι από 300 συμπολίτες μας λαμβάνουν  υπηρεσίες παροχής γευμάτων, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, παροχής φαρμάκων, εργασιακής συμβουλευτικής και διασύνδεσης με τις τοπικές επιχειρήσεις, ενώ επίσης αναπτύσσονται δράσεις άμεσης υποστήριξης των οικογενειών με υποτροφίες σε παιδιά καθώς και δράσεις ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Για το 2019 έχουν προγραμματιστεί από τον οργανισμό EqualSocietyνέες δράσεις και πρωτοβουλίες με στόχο την ενίσχυση των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας.

 

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.