Πρόσκληση σε επιχειρήσεις για συμμετοχή στο «3ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας»


Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Λευκάδας.


Πρόσκληση σε επιχειρήσεις 
για συμμετοχή στο «3ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας» και στη δράση «Συμμετέχω κι εγώ – Taste Lefkada»

Εν όψει της διοργάνωσης του «3ου Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας», που θα λάβει χώρα στις 9 και 10 Ιουλίου 2016 στην Πλατεία Μαρκά, καλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή στις εκδηλώσεις  γαστρονομίας.

Μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση που επισυνάπτεται ή να την προμηθευτείτε από τα γραφεία του φορέα (Γολέμη 5-7, 2ος όροφος – πάνω από το Λιμεναρχείο Λευκάδας). Σε κάθε περίπτωση οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν στο Επιμελητήριο το αργότερο έως την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016.

Επισημαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα λάβουν χώρα παράλληλες εκδηλώσεις γευσιγνωσίας στο λιμάνι του Νυδριού και  της Βασιλικής. Στις εκδηλώσεις αυτές θα υπάρξει αποκλειστικά κέρασμα των επισκεπτών κι όχι έκθεση παραδοσιακών προϊόντων. Οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες και σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με το Επιμελητήριο, για να δηλώσουν  το ενδιαφέρον τους.

Τέλος, οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη πόλη της Λευκάδας και επιθυμούν να συμμετέχουν στις παράλληλες εκδηλώσεις γευσιγνωσίας (κέρασμα επισκεπτών) θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους προκειμένου να προμηθευτούν το ειδικό ενημερωτικό σήμα που θα αναρτηθεί στις επιχειρήσεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 26450 22686- 2645022384.

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Δείτε την αίτηση [εδώ]

About Ομάδα Σύνταξης 27444 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.