Προς αποκατάσταση της αλήθειας.


Με αφορμή την επιστολή που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα μας στις 14 Αυγούστου, με τίτλο “Πόρτο Κατσίκι ένα ακόμα φιάσκο” ζητάμε συγνώμη από την προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας για τις αναληθείς αναφορές  στο από 14 Αυγούστου δημοσίευμα μας, καθώς ΟΥΔΈΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ υπάρχει για χρηματισμό ή και παράνομο πλουτισμό της ΟΎΤΕ ασφαλώς διαθέτει πολυτελή βίλα στο Αγρίνιο η οπουδήποτε αλλού στην επικράτεια.

Ακολουθεί το εξώδικο

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26247 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. Το κράτος – και με ότι αρχές και όργανα εκπροσωπείται- όταν είδε να καταπατούν ιδιοκτησία του για εκμετάλλευση δεν πρέπει να την διαφυλάξει???
  Η πράξη της μίσθωσης μιας παραλίας ιδιοκτησίας του κράτους , είναι το ίδιο με την προστασία μιας παραλίας που δεν επιθυμεί να την μισθώσει.
  Η κρατική βούληση είναι κοινή παράμετρος και στις δύο εκδοχές.
  Αλλέως η κρατική βούληση εκφράζεται επιλεκτικά.
  Και οι ερμηνείες της επιλεκτικότητας αφήνονται ελεύθερα στην κρίση των πολιτών, για το κράτος και τα οργανά του. Και αυτό είναι συνταγματικό δικαίωμα των πολιτών κατοχυρωμένο από το 1974 και after.
  Τα όργανα στο φίλμ οι θαλασσιές ( τυρκουάζ δηλαδή σαν τα νερά της παραλίας Μύλος ) οι χάντρες, ο μπουζουξής Μεμάς ( ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής καταγόμενος απ τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας) τα έλεγε : ” τα άργανα ”.

 2. Οι αρμόδιες υπηρεσίες της πολύπαθης νήσου Λευκάδος ή δεν θέλουν να παρέμβουν (που δεν νομίζω γιατί τότε θα υπόβοσκε συμφέρον… Και κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά και απορώ πως τολμάτε να ξεστομίζετε τέτοιες κατηγορίες συκοφάντες…) ή προδίδουν ανικανότητα που και αυτό αποκλείεται!
  Το φτωχό μου μυαλό δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι άλλο…
  Άρα όλα είναι καλά!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.