ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Θερινής Απασχόλησης Παιδιών Καλοκαιρινό CAMP 2017 ηλικίας 4-15 ετών

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας σκοπεύει να οργανώσει για δεύτερη χρονιά στη Ν. Λευκάδα, πρόγραμμα ψυχαγωγίας και απασχόλησης για παιδιά, ηλικίας 4-15 ετών, στα πλαίσια των καλοκαιρινών διακοπών στηρίζοντας τους εργαζόμενους γονείς και προσφέροντας στα παιδιά ένα ευχάριστο και δημιουργικό καλοκαίρι.

Το πρόγραμμα προβλέπεται να υλοποιηθεί, όπως και το 2016 στη Βασιλική ενώ τα παιδιά που θα το παρακολουθήσουν θα έχουν την δυνατότητα, με την καθοδήγηση επιλεγμένων ειδικών εκπαιδευτικών, παιδαγωγών, γυμναστών – προπονητών, να απασχοληθούν δημιουργικά σε διάφορες δραστηριότητες όπως αθλητισμό, κολύμπι, παιχνίδι, εκδρομές, περιπάτους κ.α.

Το πρόγραμμα είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα και το κόστος συμμετοχής θα είναι το ελάχιστο για την υλοποίησή του.

Παρακαλούνται οι γονείς να εκδηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον τους προκειμένου να υπάρξει σωστός σχεδιασμός – οργάνωση και να εκτιμηθούν τα οικονομικά δεδομένα σχετικά με την ανταποδοτικού χαρακτήρα συμμετοχή τους στην υλοποίηση του προγράμματος.

 

Επικοινωνία

  • Κοινωφελής Επιχείρηση ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας: 2645360517
  • Δημοτική Ενότητα Απολλωνίων: 2645361000

 

 

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΠΟΚΑΛ

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 20617 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.