Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πρέβεζα Β. Ντάκουλας: Αν γινόταν το 20% από όσα είχε εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχαμε κάνει λάθος ως κόμμα


O πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας κ. Βαγγέλης Ντάκουλας, μίλησε στο πρωινό μαγκαζίνο του Prisma 95,1 με τον Μιχάλη Μίχο και τον Χάρη Τσάντη αναφορικά με τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, ενώ ταυτόχρονα έκανε λόγο για τις συνέπειες που θα υποστούμε εάν τελικά οδηγηθούμε σε εκλογές.

Ο κ. Ντάκουλας αρχικά ανέφερε  «Η δουλειά μας είναι να κάνουμε αντιπολίτευση, όταν χρειάζεται. Το γεγονός ότι ανήκουμε σε ένα κομματικό χώρο, όπως η Νέα Δημοκρατία, δεν σημαίνει ότι απεμπολούμε οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα. Πρωτίστως είμαστε Έλληνες. Επομένως θέλω να πετύχει η χωρά μας, γιατί είμαι έλληνας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ντάκουλας.

Ταυτόχρονα ο πρόεδρος σχολίασε τις ενέργειες της νέας κυβέρνησης, οι οποίες δείχνουν ότι θα πάμε σε εκλογές, όπως υποστήριξε. «Αυτό το σενάριο θα είναι πολύ άσχημο για τη χώρα μας, ασχέτως εάν αυτή η εξέλιξη είναι θετική ή αρνητική για τη  Νέα Δημοκρατία. Οι εκλογές σε περιόδους κρίσεις, με ανεργία και φτώχεια θα οδηγήσει την κοινωνία σε ακραίες λύσεις».

Ο κ Ντάκουλας τόνισε αρκετές ότι θέλει να επιτύχει η χωρά και όχι  να πάμε σε εκλογές, ενώ στη συνεχεία αναφέρθηκε στο ρόλο της  νέας κυβέρνησης μέχρι στιγμής σχολιάζοντας ότι «πιστεύω σε δύο εκδοχές. Αρχικά, ότι είχαν άγνοια, το οποίο δεν δικαιολογείται, όταν θέλεις να αναλάβεις την  κυβέρνηση της χώρας ή ότι ηθελημένα έλεγαν ψέματα τόσο καιρό, έχοντας ως στόχο να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό. Είχαμε μπει σε ρυθμούς ανάπτυξης και όλα αυτά σήμερα διακυβεύονται. Πολύ φοβάμαι ότι όλη αυτή η διαδικασία τω εκλογών έγινε για να πάρουν την εξουσία κάποιοι στα  χεριά τους».

Παράλληλα έκανε λόγο σχετικά με τις εσωκομματικές εξελίξεις στη Ν.Δ λέγοντας «δεν τίθεται θέμα ηγεσίας, όταν θα έρθει η κατάλληλη θα γίνει συνέδριο. Εμείς αυτή τη στιγμή  θέλουμε ένα κόμμα με περισσότερες ανοιχτές διαδικασίες, να παίρνουμε αποφάσεις συλλογικά, χωρίς να διατηρούμε αυτό που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, το κόμμα του «onemanshow», ώστε να μας εμπιστευτεί περισσότερο κόσμος».

Ερωτηθείς για τον βουλευτής Πρέβεζας κ.Γιαννάκη και την  πορεία του μέχρι τώρα απάντησε «ο κ. Γιαννάκης ξεκίνησε πολύ δυναμικά θα πρέπει, όμως να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα λέγοντας αλήθεια στον κόσμο ότι, δηλαδή, όταν ένας βουλευτής είναι στην κυβέρνηση τα αιτήματα υλοποιούνται πηγαίνοντας στο αρμόδιο υπουργείο, ενώ ο βουλευτής στην αντιπολίτευση αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με τις ερωτήσεις που θέτει την βουλή. Η Πρέβεζα είναι ευχαριστημένη  με τον κ. Μπάρκα και με τον κ. Γιαννάκη».

About Ομάδα Σύνταξης 27539 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.