Πραγματοποιήθηκε η διαβούλευση για τον στολισμό των Χριστουγέννων


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Λευκάδα 6 Νοεμβρίου 2019

 

Ο Δήμος Λευκάδας πραγματοποίησε την Παρασκευή 1/11/2019 και την Δευτέρα 4/11/2019 δυο συναντήσεις διαβούλευσης με σωματεία και πολίτες σχετικά με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του νησιού, με ανακυκλώσιμα υλικά. Οι συναντήσεις είχαν μεγάλη συμμετοχή και υπήρξε δημιουργική ανταλλαγή απόψεων και ιδεών.

Η τελική πρόταση που προέκυψε είναι, πιλοτικά για την τρέχουσα χρονιά, πολιτιστικοί σύλλογοι, καρναβαλικές ομάδες και κάθε ενδιαφερόμενη συλλογικότητα, να στείλουν το δικό τους μήνυμα για την ανακύκλωση δημιουργώντας χριστουγεννιάτικες κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά.

Στους οικισμούς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναλάβουν το στολισμό συγκεκριμένου χώρου, π.χ. της πλατείας, ενώ στην πόλη θα οριστεί εκθεσιακός χώρος όπου οι ενδιαφερόμενοι, τόσο από την πόλη όσο και από τα χωριά, θα εκθέσουν τις δημιουργίες τους. Επιπροσθέτως, ο Δήμος με την υποστήριξη εθελοντών θα κατασκευάσει δέντρα από ανακυκλώσιμα υλικά.

Απευθύνουμε κάλεσμα προς όποια συλλογικότητα επιθυμεί να συμμετέχει, να μας αποστείλει προς έγκριση έως το μεσημέρι της Παρασκευής 8/11/2019 συγκεκριμένη πρόταση στολισμού στο email: mayorlefkada@lefkada.gov.gr

Οι παραπάνω ενέργειες εντάσσονται στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου Λευκάδας για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος.

About Ομάδα Σύνταξης 28461 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.