Πραγματοποιήθηκε η ενδιαφέρουσα εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Φροντιστών Πρέβεζας-Λευκάδας.


Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 16/4 και ώρα 5:30 μ.μ στο Πνευματικό Kέντρο της Μητρόπολης η εκδήλωση Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα την Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος που διοργάνωσε ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Φροντιστών Πρέβεζας-Λευκάδας.

Χαιρετισμό στο άνοιγμα της εκδήλωσης απηύθυνε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Γιάννης Γιαμάς, ενώ στη συνέχεια ο κ. Κωνσταντίνος Κότιος, Διδάκτορας Α.Π.Θ., σύμβουλος σταδιοδρομίας και συγγραφέας της σειράς οδηγών Σπουδών ΕΠΙΛΕΓΩ Σπουδές & Επάγγελμα σε ανοιχτό διάλογο με γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς που βρισκόταν στην αίθουσα της Μητρόπολης, ενημέρωσε για τις σπουδές και τα επαγγέλματα, για το νέο εκπαιδευτικό σύστημα και τις αλλαγές στο Νέο Λύκειο, καθώς και τα νέα δεδομένα στο μηχανογραφικό δελτίο του 2016.

mitropolifrontistiraomilia (1)

Ο σύμβουλος σταδιοδρομίας αναφέρθηκε επίσης σε πλήθος θεμάτων και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τις Σχολές και τα Επαγγέλματα του Μέλλοντος, τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και τα Πανεπιστήμια της Κύπρου.

Παράλληλα, ανέλυσε ειδικά δεδομένα που αφορούν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις όπως τις μετεγγραφές, έδωσε έξυπνες πληροφορίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων, τις κατηγορίες των αθλητών κ.ά.

mitropolifrontistiraomilia (2)

About Ομάδα Σύνταξης 28550 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.