Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση από το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών.


Το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Πρέβεζας στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας των Γυναικών, πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή 8 Μαρτίου και ώρα 11:00 στο κτίριο της Λαϊκής Αγοράς, την προβολή της ταινίας μικρού μήκους «The Noir Project».

kentrosumtainia1

Αφορμή για την παραγωγή της ταινίας στάθηκε το γεγονός ότι, παρά τη μαζική ενημέρωση του κοινού τα τελευταία χρόνια, η κακοποίηση των γυναικών παραμένει σε πολύ υψηλά ποσοστά στη χώρα μας. Η ταινία είχε στόχο να συμβάλει στην εξάπλωση του μηνύματος για την υποστήριξη των θυμάτων.

kentrosumtainia3

Η ταινία «The Noir Project»., του σκηνοθέτη Γρηγόρη Βαρδαρινού, με θέμα την ισότητα των φύλων, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την βία και την κακοποίηση ενάντια στις γυναίκες, προσέλκυσε πολλούς και κυρίως γυναίκες στη Λαϊκή Αγορά που δήλωσαν ενθουσιασμένοι με την εκδήλωση. Μετά την προβολή της ταινίας ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.

kentrosumtainia

 

About Ομάδα Σύνταξης 27591 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.