Πόρτο Κατσίκι-Ένα ακόμα φιάσκο *


Βούιξε το ίντερνετ αγαπητοί συντοπίτες για την μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού , όπου συνελήφθη ο γνωστός μαφιόζος με τις ξαπλώστρες , που λυμαίνεται το Πόρτο Κατσίκι μαζι και οι αλλοδαποί και ημεδαποί υπάλληλοι του,που φορούσαν μπλουζάκια του Λιμενικού σώματος – υποθέτουμε για να έχουν περισσότερο κύρος και να γίνονται πιο πιστευτοί όταν πάνε να εισπράξουν το 15ευρω.
Μέχρι και ο δήμος έβγαλε ανακοίνωση στο facebook για την μεγάλη επιτυχία της σύλληψης και την υποτιθέμενη αρωγή του, με τα σχόλια στο 99% να είναι θετικά και ενα μεγάλο “επιτέλους ” να ακούγεται απο τα χείλη όλων των υγιείς σκεπτόμενων ανθρώπων – φυσικά υπάρχουν και κάποιοι κουμπάροι και φίλοι του “επιχειρηματία ” που τα βρίσκουν όλα καλά και απορούν γιατι ενοχλούν τον άνθρωπο, θα τους δείτε να σχολιάζουν απο κάτω ετσι για να ξερετε τι διαβάζετε!
Να πουμε ενα ειλικρινεστατο μπράβο στους άντρες και τις γυναικες του λιμενικού σωματος που εκτέλεσαν αψογα την αποστολη τους και ενα μεγαλο ΝΤΡΟΠΗ στους υπόλοιπους υπεύθυνους, καθότι πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις και αν δεν το γνωρίζετε, οι ξαπλώστρες επέστρεψαν δριμυτερες ηδη…μια μέρα διακοπή για ξεκούραση και ξανα προς την δόξα τραβούν αλλοδαποί, ημεδαποί και εγκέφαλοι της “επιχείρησης ” συνεχίζουν να εξαπατούν τους επισκέπτες!
Και αναρωτιομαστε για τους υπευθυνους, καμια ντροπή?καμια τσίπα? Καθόλου τύψεις για την καταστροφή του τουριστικού προϊόντος της Λευκαδας? Καμία ενοχληση για τον πληρη εξευτελισμο αρχών , θεσμών και σωμάτων ασφαλείας? Μα ποσα ειναι πια τα λεφτά που μοιράζονται για να παραμένει το συστημα σε αδράνεια?
Μιας και μιλήσαμε για χρήματα, είδατε το κατασχεθέν ποσό? 4500€!!! Και δεν ηταν καν ο τζιρος ολης της ημερας καθως η επιχείρηση των λιμενικών έλαβε δράση τις μεσημεριανές ώρες , οπερ και σημαινει οτι μεχρι το βραδυ θα ξεπερνούσε τις 6000€ ο συνολικος τζίρος…Φαινεται οτι ειναι αρκετα τα χρήματα για να παραμένουν τα στοματα κλειστα και να γίνονται τα στραβα ματια για 4η συνεχη χρονια.
Ντροπη σας λοιπον και παλι, δεν βρέχει, σας φτυνουν, σας έχουμε παρει ολοι πια χαμπαρι.
Όσο για την γνωστή “προϊσταμένη” που δεν ξερει, δεν είδε, δεν άκουσε, ένα εχουμε να πούμε: Viva la Agrinio ή Βίλα στο Αγρίνιο ορθότερα. Καλοφαγωτα!
Κωνσταντίνος Φατουρος
About Ομάδα Σύνταξης 27862 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

10 Comments

 1. Ένα μεγάλο μπράβο και σε εσάς που βγάζετε στη φορά μέσω της ιστοσελίδας σας τα ελληνικά αυτά φαινόμενα κλεψιάς …Είμαστε Λευκάδα εδω και μερες και έχουμε διαβάσει από όλα τα μεγάλα ξένα site κριτικών για τα αίσχη αυτά που γίνονται στο Πορτο Κατσίκι και ούτε απ´έξω δεν θα περάσουμε..κρίμα γιατί έχουμε λατρέψει το νησί αυτό και τα μαγικά του νερά..

  • Αν μπούν στο σπιτι κάποιου νύχτα κάποιοι ντυμένοι με στολή κρατικής υπηρεσίας , δίκην εντάλματος ερεύνης , ποιός μπορεί να ξέρει τι είναι??
   Αν σε κάποιο λιμάνι μούφα λιμενικοί κάνουν ελέγχους σκαφών, πώς μπορεί ο πολίτης να ξέρει.Δεν είναι τυχαίοοτι η καταγγελία για αλλοδαπούς λιμενικούς μούφα γινεται σε πσραλία που πάνε τουριστες που δεν γνωρίζουν τους λιμενικούς στο ελάχιστο έξ όψεως, όπως π.χ στο λιμάνι της Λευκάδος ή στην Βασιλική ή αλλαχού σε οργανωμένο θαλάσσιο χώρο.
   Τον χειμώνα στηνε λίγο πληθυσμό αυτή περιοχή με τα χωριά , όπως σε όλη την ορεινή Λευκάδα, ποιός πλέον εγγυάται ότι δεν θα συμβούν και περίεργα κάθε λογής θέματα που θα ταράσουν την καθημερινότητα κσι ασφάλεια των κατοίκων.
   Πιν λίγες μέτες αναφέρθηκε στην ειδησιογραφία για 41 λαθρομετανάστες κρυμμένους σε ποιμνιοστάσιο στην ευρυτέρα περιοχή. Πώς σχετίζεται αυτό με τις προσπάθειες αλλοίωσης του πληθυσμιακού τοπίου ?? Πώς θα πήγαιναν στην Ιταλία -κατά είδηση-ή προοριζόνταν για τον συνδυαστικό σκοπό αντιποίησης αρχής αλλοίωσης πληθυσμού και δημιουργίας εδαφικών και οικιστικών επιδιώξεων και δεδομένων διεκδηκητικά στην καθημερινότητα ??
   Πολίτες της περιοχής γρηγορείτε..

 2. Δηλαδή αν κάποιος με στολή τροχονόμου σταματήσει αυτοκίνητο για έλεγχο ο οδηγός πώς θα ξέρει αν είναι τροχονόμος , εφ όσον κυκλοφορούν και μα”ι”μού λιμενικοί.
  Για την Λευκάδα οι πολίτες εκπροσωπούνται στο κράτος ( μέσω βουλής ) απ τον βουλευτή.
  Αν ο βουλευτής ανέχεται το κράτος να εκπροσωπείται από μούφα και μαιμού λιμενικούς και ότι άλλο παρουσιαστεί , τότε πρέπει οι πολίτες να απευθυνθούν πρωτογενώς στην κυβέρνηση που διακονεί το κράτος.
  Σε αυτή την περίπτωση υπάρχει κενό εκπροσώπησης θεσμικά ( που συνιστά καίρια αντισυνταγματικότητα) που πρέπει άμεσα να θεραπευθεί.
  Την ευθύνη θεραπείας έχει μάλλον η βουλή , διότι τελείται ελλειπώς η συγκροτησίς της,μια και ένάς νόμός της χώρσς δεν εκπροσωπείται ουσιαστικά πολιτειακά.
  Τίθενται άμεσα θέματα δυνάμει απόσπασης Εθνικού εδάφους της χώρας πρός αλλότρια χρήση πέρα απ την Εθνική οντότητα και τους Εθνικούς σκοπούς της Ελλάδος. Κάτι αντίστοιχο που προσπάθησε να προστατέψει ο νόμος 509 στην εποχή του εμφυλίου πολέμου και το Ζ ψήφισμα της βουλής την ίδια εποχή.
  Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό κσι εφάπτεται της Εθνικής ασφάλεισς της χώρας. Και για τούτο αντίστοιχη νομοθεσία και εφαρμογή της ( με το Ζ ψήφισμα κσι τον νόμο 509 ) θα πρέπει άμεσα να ενεργοποιηθεί για κάθε περίπτωση αμφισβήτησης ή παραχάραξης της κρατικής Εθνικής οντότητας.Όπως στην περίπτωση της εν λόγω παραλίας της Λευκάδος. Και που η εν λόγω πσραλία οφείλει μα γίνει στρατιωτικά ελεγχόμενο Εθνικό έδαφος με την δημιουργία δομών στρατιωτικής φύλαξης ( σκοπιές κσι σποκλεισμός ευρυτέρας περιοχής).

 3. Και αν χρειαστεί να γίνουν μετσκινήσεις πληθυσμών της εν λόγω περιοχή για την προστασία των πολιτών της περιοχής και την διαφύλαξη του Εθνικού εδάφους.
  Όταν αλλοδαποί αντιποιούν την κρατική αρχή , δεν καταλαβαίνει ο βουλευτής και οι κρατικές δυνάμεις ότι έχουμε παραβίαση της κρατικής Εθνικής οντότητας.Και ακόμα δεν καταλαβαίνουν ότι πλέον εφ όσο καταλύεται το Ελληνικό κράτος στην περιοχή οι Έλληνες πολίτες και οι νόμιμοι τουρίστες,
  , διατρέχουν κίνδυνο απ την επιβουλή των όσων αλλοδαπών καταργούν την Εθνική κρατική οντότητα ,που επιφορτίζεται την ασφάλεοα και την ζωή των Ελλήνων πολιτών και των νομίμων ενεργούντως αλλοδαπών.
  Η Λευκάδα επί πλέον είναι γεωγραφικό συνοριακό Εθνικό παταμεθόριο έδαφος.
  Η κρατική οντότητα οφείλει να το καταδικνύει αυτό.Η Λευκάδα πλέον είναι το δυτικότερο συνοριακό Εθνικό σημείο με ραντάρ της πολιτικής αεροπορίσς για τον έλεγχο του συνοριακού εναέριου χώρου.
  Κύριοι των αρχών του κράτους γρηγορείτε ..

 4. Το εχετε καψει στη Λευκαδα με την αισχροκερδεια …παντου εισοδοι σε παραλιες και επιχειρηματιες που λυμαινονται τα παντα….ενα μπουκαλι νερο 3 ευρω ….

 5. Κατάσχεση των υλικών έγινε;Όχι.Συνεπως στη μπίζνα είναι πολλοί χωμένοι.Σωρεία αδικημάτων και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός;Η άποψη μου:μήτε Εισαγγελείς ούτε παράγοντες.Προασπιση του χώρου από τους νόμιμους ιδιοκτήτες του δηλαδή τους Λευκαδίτες.Το θέλετε;Έχει καλώς.Δεν το θέλετε;Σε λίγο το νησί θα ελέγχεται πλήρως από ξένους και θα γίνετε ζήτουλες.Ερχομαι συνέχεια 25 χρόνια τώρα.Επαγγελματισμος πουθενά,κατελωμαρα και στραβοκατινισμάρα όπως λέτε.Και περιμένετε προκοπή;

 6. Να μπουν ξαπλώστρες για ήλιο τον χειμώνα στο παζάρι στις πλατείες στα πεζοδρόμια says:

  Σε ψυχρότερες πόλεις του εξωτερικού ξαπλώνουν στον ήλιο στα πάρκα εποχές που βγάχει ήλιο ( Central Park Νεα Υόρκη , Γερμανια , Φιλανδία Ρωσία Τσεχία κ.α).
  Πρόταση : να βάλει.μισθωμένες ξαπλώστρες εκτός σε πλατείες ή σε μικροπάρκα ή σε πεζόδρομους όποιος θέλει από τον χειμώνα και για να χαιρονται τον ήλιο οι πελάτες και για να μαυρίζουν οι γυναίκες κύρια να μην οληρώνουν για σολάριουμ , καιβγια την Λευκάδα .μέσα στο παζάρι ή στην Κεντρική Πλατεία ή στην πλατεία Ζαμπελίων, ακόμα και σε σημεία στο σταυροδρόμι του Αγίου Μηνά ή και στο
  υπερυψωμένο πεζοδρόμιο σε όλο το μήκος της λιμενικής κρατικής Μαρίνας.Όποιος θέλει μπορεί να βάλει μισθωμένες ξαπλώστρες.Δεν θα τον ενοχλήσει κανείς ασχέτως αν επιτρέπεται ή όχι.
  Το υπόδειγμα απ το Πόρτο Κατσίκι και μάλιστα και με μούφα φύλακες εισπράκτορες έγχρωμους με μπλουζάκια λιμενικών ( κατά ειδήσεις) , το υπόδειγμα υπάρχει.
  Ενδικνύεται κσι η Πλατεία της Καρυάς, η παραλία στο Νυδρί και άλλα σημεία της Νήσου.
  Να μια ιδέα για προσέλκυση και χειμερινού τουρισμού , τώρα που οι επιχειρήσεις sοlarium έχουν γίνει μονιμότητα και κοστίζουν ακριβότερα για 1 ώρα solarium απ ότι θα κοστίζουν οι μισθωμένες ξαπλώστρες.
  Η Λευκάδα το μπορεί .
  Λευκάδα μπορείς ( όχι απλά να προκριθείς) αλλά να γίνεις το υπόδειγμα ώς.μια απέραντη ξαπλώστρα τον Χειμώνα- Άνοιξη -Χινόπωρο.
  Να ενδιαφερθεί και το Εμπορικό και Επαγγελματικό επιμελητήριο για αυτή την προοπτική.
  Υο αν θα είναι εντός ή εκτος νόμου και φορολογικών εγγράφων τι σημασία έχει.
  Στο Πόρτο Κατσίκι γράφουν τα site ότι δεν είναι εντός νόμου οι ξαπλώστρες ομπρέλες των 15 ευρώ η μία.
  Εντός ή Εκτος νόμου τελικά , είναι εντός εκτός και επί τα αυτά.

 7. Ξαπλώστρςς για γυμνιστές -δίκην ssilarium- στο παζάρι κσι στην κεντρική πλατεία Λευκάδος says:

  Να τοποθετηθούν ξαπλώστρες συο παζάρι ή στην κεντρική πλατεία για μαύρισμα ( δίκην solarium) Χειμώνα Άνοιξη Χινόπωρο και για γυμνιστές.
  Εξ άλλου εκεί που έχει φτάσει το θέμα μπανιερά ιδιαίτερα τα γυναικεία με τις κλωστές , το θέμα του γυμνού πλέον είναι απαίτηση αισθητική.
  Τι συντηρητικούρες πλέον ειναι τα γυναικεία μαγιό με τα μικροσκοπικά μπικίνι. Το γυναικείο γυμνό απαιτεί η καθημερινότητα. Και γιατί όχι ξαι το αντρικό.
  Τι Διονυσιακό καλοκαιρικό παραλήρημα υπόσχεται πλέον η τουριστική Λευκσδα.??
  Όπου εξαντλείται το μικροσκοπικό γυναικείο μαγιό , βουβαίνεται ( έτοιμο να ξεπεταχτεί) το πλήρες γυναικείο ιδιαίτερα γυμο.
  “”Νάσου Νάσου πετιέται το γυμνό και αντριεύει και θεριεύει “” ..κατά κάπως το ποίημα του Γιάννη Ρίτσου …
  Η Ρωμιοσύνη πλέον τουριστικά πρέπει να ταυτιστεί με το γυμνό.

 8. Καμμένη υπόθεση τουριστικά η Λευκάδα.
  Καμμένα μυαλά οι δραστηριοποιούμενοι στον τουρισμό.
  Καμμένη υπόθεση το σκουπιδικό.
  Καμμένη υπόθεση το κυλοφοριακό.

  Καμμένες και οι παραλίες
  Καμμένο.και το παζάρι
  Καμμένη χωρίς σποχέτευση η Ανατολική ακτή.
  Καμμένη υπόθεση και η τουριστική κοσμοσυρροή.

  Καμμένη υπόθεση τα λαγκάδια και οι πλαγιές.
  Καμμένη υπόθεση τα αμπέλια και οι ελιές.
  Καμμένη υπόθεση η πλατεία η κεντρική.
  Καμμένη υπόθεση τα Περβόλια και η πρώην Αλυκή.

  Καμμένη υπόθεση το λαγκάδι της κλοσουριάς.
  Καμμένη υπόθεση ο κάμπος της Καρυάς.
  Καμμένη υπόθεση η πνευματική ζωή.
  Καμμένη υπόθεση η πρόσβαση στο Νησί.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.