Πόρτο Κατσίκι: Ελλιμενισμός πλοίου δίπλα στους λουόμενους με μουσική στη διαπασών. Παρέμβαση Χαράλαμπου Καλού στο Mega!!


Απίστευτες καταγγελίες έρχονται στη δημοσιότητα για το Πόρτο Κατσίκι, την πανέμορφη παραλία της Λευκάδας.

Σε βίντεο που τράβηξε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Περρής, φαίνεται ένα Ferryboat, να ελλιμενίζεται στην ακτή της προστατευόμενης παραλίας, δίπλα ακριβώς στους λουόμενους.

Σημειώνεται ότι στους προστατευόμενους κόλπους, υπάρχει πρόβλεψη για αγκυροβόληση των πλοίων σε απόσταση 300 μέτρων από την ακτή.

Πέρα από αυτό, το πλοίο έπαιζε μουσική στη διαπασών, και όταν οι λουόμενοι ζήτησαν το λόγο, οι ιθύνοντές του, ασχημονούσαν, απειλώντας και βρίζοντας τον κόσμο.

Σχολιάζοντας το θέμα στον «Mini Καύσωνα», ο δήμαρχος Λευκάδας, Χαράλαμπος Κάλος, καταδίκασε τα γεγονότα, χαρακτηρίζοντάς τα «ατυχέστατα, απαράδεκτα και κατακριτέα».

About Ομάδα Σύνταξης 27485 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Οδηγία : "" Με το Δοβλέτι "". Οι φιλόδοξοι Ταραξίες χαλάνε την ησυχία και στις παραλίες. says:

  Η συμπρωτεύουσα θέλει μερίδιο μεγαλύτερο απ την πίτα.
  Και τώρα που υπάρχει η ανάγκη λόγω του μειωμένου τουρισμού εκ πανδημίας, η διακδίκηση θα γίνει μεγαλύτερη και πιεστική.
  Και στην συμπρωτεύουσα υπάρχει η τεχνογνωσία της φιλονικίας μέχρι σκληρής τσακωμάρας , μια και αυτή έχει βιωθεί εσωτερικά για την διεκδίκηση του τουριστικού μεριδίου μέσα στην συμπρωτεύουσα.
  Θα ακολουθήσουν και άλλες διεκδικητικές ενέργειες απ την συμπρωτεύουσα οου αναζητά παράλιο θαλάσσιο χώρο που της λείπει πλέον.
  Και η διεκδίκηση αυτή θα γίνει πρός Δυτικά μέσω της Νότιας θαλάσσιας πορείας. Προοδευτικά θα διεκδικήσει με πλοία όλη την Δυτική θαλάσδια ακτή ώς τα Βόρεια παράλια παρυφές της πρωτεύουσας. Αοό το Νότιο-Δυτικό δρομολόγιο.
  Η συμπρωτεύουσα διεκδικεί παραλιακό lebensraum ( ζωτικό χώρο).
  Με μειωμένο τουρισμό η βόλτα ταξίδι για μσκρυνότερους προορισμούς έξω απ την Νήσο δεν βγαίνει. Η στροφή για την βόλτα στα θαλάσσια όρια της Νήσου είναι προ των πυλών. Στην διεκδίκηση συτή θα χρησιμοποιηθούν όλα τα δυνατά τεχνογνωστικά εργαλεία και πρακτικές.
  Η διαπασών προσέγγιση στους παράλιους χώρους , μέσα στο φάσμα των ορίων λουομένων , είναι ένας τρόπος κατάκτησης του δικαιώματος του ζωτικού κάθε παράλιου χώρου.
  Θα ακολουθήσουν και άλλα.
  Η τουριστική παραγωγική χωροτακτικότητα παραλιακά τριγωνικά στο φυσικό σχήμα της Νησου, και η απεμπόλιση του συνολικού παραγωγικού χωροτακτικού δεδομένουε την εγκατάλειψη παραγωγικά και πληθυσμιακά της εγκαρσιότητας της Νήσου, σε προβλήματα υποαναπτυξιακής σώρρευσης θα δημιουργήσει προοδευτικά. Τα οποία θα ποιοτητκοποιούνται σαν ο δρόμος της χαμηλής στάθμης της τουριστικής μονοπαραγωγής της Νήσου.
  Το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη.
  ΤΑ Ζωτικά βιωτικά όνειρα ( lebenstraum ) θέλουν και ζωτικό χώρο (Lebebsraum).
  Το Μπλίτζγκρίγκ, η τεχνολογική αρτιότητα και επάρκεια, ο επιθετικός αιφνιδιασμός και δια του ηχητικού φόβου ( στην διαπασών volume), οι συμμαχικοί άξονες και η πέμπτη φάλαγγα του επιτιθεμένου, θα δώσουν το επόμενο δίάστημα ειδησιογραφία απ τα πεδία του πρός κατάκτησιν χώρου.
  Η επίθεση ξεκίνησε , η πρωτεύουσα μπορεί να αμυνθεί με συμμαχίες και αντιπερισπασμούς Στον κυκλωτικό πειπου ελιγμό που πραγματοποιεί η συμπρωτεύουσα η πρωτεύουσα πρέπει να αντπαρατάξει ευρύτερο επάλληλο εξωτερικό Ελιγμό απ τήν Βόρειο Ανατολική κστεύθυνση πρός Νότο και Δυτικά. Για μα αποκόψει τον επιτεθεμένο συμπρωτεύουσα απ τις πηγές εφοδιασμού του. Και αφού εξωθηθεί ο επιτιθέμενος νά επιχειρεί από Νότια Δυτικά πρός Βόρεια , τότε η πρωτεύουσα να τον χτυπήσει από Βόρεια Δυτικά πρός Νότο και να τον αδρανοποιήσει αφού θάχει χάσει ο επιτεθέμενος τις βάσεις εφοδιασμού από ΒόρειοΑνατολικά.
  Ο επιτιθέμενος συμπρωτεύουσα δεν έχει ούτε εμπειρία ούτε μέσα συμβατά για να έρθει σε συμμαχίες βε τους εγκάρσιους ορεινούς χώρους πρός Βόρειο Δυτικά για να αποκόψει την Νήσο στην Μέση στην διαγώνιο τομή από Βόρειο Δυτικά περίπου πρός ΝότιοΑνατολικά.
  Γιατί αν επιχειρηθεί απ τον επιτιθεμένο συμπρωτεύουσα τέτοια κρούση πρπς τους εγκάρσιους ορεινούς, τότε πρέπει αυτοί οι εγκλάρσιοι ορεινοί να ζητήσουν γή και ύδωρ και πλούτο απ τον επιτεθέμενο για να έρθουν σε συμμαχία. Και αυτό για να μείνει ο επιτεθέμενος συμπρωτεύουσα χωρίς πόρους και να εξαντληθεί.
  Στην κινήσασα κόντρα απ την συμπρωτεύυσα απέναντι στην πρωτεύουσα , οι ορεινοί της ενδοχώρας συμφέρον έχουν να υποστηρίξουν την πρωτεύουσα.Ακόμη και όσα χωριά στα Δυτικά έχουν επίνεια τις παραλίες , επί των οποίων εκδηλούται η επίθεση απ την συμπρωτεύουσα.
  Και για τον πρόσθετο λόγο ότι : “”η πρωτεύουσα είναι το Δοβλέτι “”.
  Και η έκφραση του Πρόδρομου Μποδοσάκη παραμένει : “” Με το Δοβλέτι “”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.