Πολλά Συγχαρητήρια στην μαθήτρια/αθλήτρια Κουρέτση Ευδοξία.


Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στην Ευδοξία Κουρέτση για την διπλή της επιτυχία σε παιδαγωγικό και αθλητικό επίπεδο. Η Ευδοξία μαθήτρια του 1ου Λυκείου Λευκάδας και αθλήτρια του ΑΣΛ Φίλανδρος κατάφερε ότι η επιμονή, υπομονή και συστηματική προσπάθεια ορίζει: επιτυχία στην σχολή της επιθυμίας της και ανάμεσα στις 6 καλύτερες νέες αθλήτριες στο έπταθλο στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα από τα πρώτα της βήματα στο σχολείο αρίστευε σε όλες τις τάξεις και το να ήταν σημαιοφόρος αποτελούσε μία ευχάριστη ρουτίνα για την ίδια. Το αποτέλεσμα ήταν να περάσει στην Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων και να πραγματοποιήσει το παιδικό της όνειρο να προσφέρει στον συνάνθρωπο από την θέση του γιατρού.

Από την άλλη πλευρά στον αθλητικό τομέα η μεθοδική προπόνηση με τον προπονητή της Γιώργο Ιωακειμίδη και η επιμονή της κατάφεραν να την φέρουν στις πρωταγωνίστριες στον ακοντισμό και το έπταθλο στην κατηγορία της στην χώρα μας.

Τελευταία της επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων αγωνισμάτων που έγινε στην Θεσσαλονίκη την 3-4/8/2019, όπου με 4227 βαθμούς κατέλαβε την 6η θέση στο έπταθλο κατηγορίας Κ23 και την 9η στις γυναίκες!!!

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως με τις αθλητικές διακρίσεις που είχε η Ευδοξία Κουρέτση θα μπορούσε να κάνει χρήση των έξτρα μορίων που δίνουν στις πανελλήνιες εξετάσεις οι επιτυχίες της μέσω της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) που ανήκει ο Φίλανδρο, όμως δεν χρειάστηκε καν να τις υποβάλει αφού τα γραπτά της την έστεψαν και εκεί πρωταθλήτρια.

 

Ο ΑΣΛ Φίλανδρος νιώθει περήφανος που σχεδόν από την ίδρυσή του, επιτυχίες αθλητικές των ακαδημιών του μπορούν να κατοχυρώνονται προκειμένου χρήσης τους στις πανελλήνιες εξετάσεις και αυτό χάρη στις ενέργειες του συλλόγου να είναι από τα πρώτα σωματεία κλασικού αθλητισμού που εγράφησαν στα μητρώα της ΓΓΑ!

Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες στην Ευδοξία και να συνεχίσει την όμορφη προσπάθεια που άρχισε καταφέρνοντας να αποτελεί υπόδειγμα χαρακτήρα και προσπάθειας για όλους τους νέους.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25703 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.