Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το διήμερο σεμινάριο και το γλέντι του πολιτιστικού συλλόγου “ΑΓΕΡΜΟΣ”


Στις 14 & 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από το Στέκι Πολιτισμού Λευκάδας “ΑΓΕΡΜΟΣ” διήμερο σεμινάριο χορού. Εισηγητές ήταν οι κ.κ. Καραβασίλης Δημήτρης, Κακαβελάκης Κωνσταντίνος & Καρανάνος Μανώλης, οι οποίοι εισηγήθηκαν χορούς από Μεσολόγγι-Ξηρόμερο, Κρήτη(Δυτική Κρήτη, Ν.Χανίων/Ρεθύμνου & Ελίμεια – Τσιαρτσιαμπά Κοζάνης αντίστοιχα.

Το απόγευμα της δεύτερης μέρας, στο τελευταίο μέρος του σεμιναρίου φορέθηκαν παραδοσιακές φορεσιές του κάθε τόπου, που παρουσιάστηκε σε όλο το σεμινάριο.
Το βράδυ του Σαββάτου, μετά το πέρας του σεμιναρίου , πραγματοποιήθηκε το Παραδοσιακό Γλέντι στο κτήμα Γαζή στα πλαίσια του διήμερου σεμιναρίου.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο γλέντι, μεταξύ των οποίων πολιτιστικοί σύλλογοι και φίλοι του συλλόγου. Μεταξύ άλλων, επίσης ,παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Καλός, οι αντιδήμαρχοι κ. Λιβιτσάνος , κ. Ζουριδάκης & κ. Κατωπόδη, η αντιπρόεδρος του Πνευματικού κέντρου Χαρά Σαϊτη  ο πρόεδρος της κοινότητας του Νυδριού κ. Καββαδάς & οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Βικέντιος& κ. Γαζής
Η ορχήστρα αποτελούταν από το μουσικό σχήμα “ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΕΣ” & τον Πέτρο Μήτσου στην Γκαϊντα.

Δείτε φωτο του Μάριου Γαζή

About Ομάδα Σύνταξης 28456 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.