Η κα Αρετή Χρηστιά η οποία δημιούργησε μια μικρή μονάδα παραγωγής χειροποίητων προϊόντων όπως σάλτσα ντομάτας, σπιτικά γλυκά του κουταλιού και τουρσί από προϊόντα τοπικής παραγωγής ήταν καλεσμένη στο στούντιο του Prisma 91,6 προκειμένου να παρουσιάσει την επιχείρησή της αλλά και να αναφέρει τα προβλήματα που συναντά μια μικρή επιχείρηση στα πλαίσια της γυναικείας επιχειρηματικότητας που προωθείται.
Η κα Χρηστιά αφού αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει συναντήσει σε σχέση με τη γραφειοκρατία και την αδυναμία να μπορέσει να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα ενίσχυσης, παρουσίασε το προϊόν που παράγει.
Τα προϊόντα Γεύσεις Πρέβεζας «Αρετή» παράγονται με φυσικό τρόπο και δίνουν στον καταναλωτή ποιοτικά προϊόντα τα οποία η κα Χρηστιά τα καλλιεργεί ή τα συλλέγει μόνη της και ακολουθώντας την παραδοσιακή συνταγή παράγει με χειροποίητο τρόπο αγνές γεύσεις.
Παράλληλα οι Γεύσεις Πρέβεζας «Αρετή» έδωσαν το παρών σε μια σειρά από εκδηλώσεις και εκθέσεις σε τοπικό επίπεδο αλλά και στην Αθήνα.
Τα προϊόντα θα παρουσιαστούν τη Δευτέρα 23 Μαίου στο εστιατόριο «Τέξας» (Λ. Ιωαννίνων 296, Πρέβεζα). Θα πραγματοποιηθεί μια ανοιχτή γευστική δοκιμή των προϊόντων μέσα από συνταγές που θα δημιουργήσει ο chef Θανάσης Βρεττός – υπεύθυνος του γραφείου Πρέβεζας της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας ενώ θα παραβρεθεί και ο ηπειρώτης chef Αναστάσιος Τόλης – επίτιμος πρόεδρος της λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας-.
Για να δοκιμάσετε και να προμηθευτείτε τα προϊόντα από τις Γεύσεις Πρέβεζας «Αρετή» μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Αρετή Χρηστιά (εδώ) ενώ ήδη το δίκτυο αναπτύσσεται προκειμένου να υπάρχει λιανική πώληση σε σημεία της Πρέβεζας, της Λευκάδας και άλλων περιοχών.
Ακούστε την Αρετή Χρηστιά στον Prisma 91,6