Πέτρος Ζαβιτσάνος στον Prisma 91,6: “Καλούμε τους πολίτες να μας εμπιστευτούν γιατί πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν θα εξαπατηθούν από εμάς”


Στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 μίλησε ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Αγωνιστικό Μέτωπο Λευκάδας» Πέτρος Ζαβιτσάνος.

Όπως ανέφερε: «εμείς έχουμε σκοπό να σταθούμε δίπλα του εργαζόμενου, του απλού άνεργου, του κάθε δημότη της Λευκάδας καθώς από αυτό είμαστε εξαρτημένοι.»

Σχετικά με την απλή αναλογική και το νέο εκλογικό σύστημα, ανέφερε “ότι από την στιγμή που όλες οι παρατάξεις ανεξάρτητα την ιδεολογία λένε ότι θέλουν να σταθούν δίπλα στον πολίτη, τότε δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο, αν κάτι είναι σωστό και προς όφελος των πολιτών να παρθεί σαν απόφαση.
Ωστόσο αν θέλουμε να διαχειριστούμε την κεντρική πολιτική, δεν πρόκειται να λύσουμε και πολλά προβλήματα, καθώς εμείς υποστηρίζουμε και λέμε πως με αυτή την κεντρική πολιτική πρέπει να συγκρουστείς, διαφορετικά δεν θα πετύχεις τίποτα.
Όμως σε αυτή την περίπτωση χρειάζεσαι να έχεις τους πολίτες δίπλα σου, να τους κινητοποιήσεις και να δημιουργήσεις ένα πλαίσιο διεκδικήσεων.
Σύμφωνα με τον κύριο Ζαβιτσάνο, ότι έχουμε πετύχει είναι μέσω διεκδικήσεων και δεν μας έχει χαριστεί τίποτα.

Στην επισήμανση για το τι διαφορετικό λέει ο δικός τους πολιτικός λόγος από αυτόν της «Λαϊκής Συσπείρωσης», απάντησε ότι εμείς θέλαμε και κάναμε μια προσπάθεια συνεργασίας.
Στείλαμε μια πρόσκληση να μιλήσουμε και αν βρεθεί ένα κοινό μονοπάτι να προχωρήσουμε, όμως δεν δέχτηκαν.

Η άποψη μου για την Λαϊκή συσπείρωση και για τον χώρο τον οποίο εκπροσωπεί είναι η καλύτερη δυνατή. Υπάρχει απεριόριστος σεβασμός, όχι μόνο στο όνομα, αλλά και στους αγώνες που έχει δώσει αυτός ο χώρος για τον τόπο τόσα χρόνια.
Είναι λογικό σε έναν τέτοιο χώρο να έχουν γίνει και λάθη, κανείς όμως δεν μπορεί να παραβλέψει την πρόθεση αυτού του χώρου, που δεν είναι άλλοι από το καλό του απλού πολίτη.
Εγώ και όσοι απαρτίζουμε αυτή την κίνηση θα ήμουν ιδιαίτερα χαρούμενος αν μπορούσαμε να βρούμε ένα κοινό μονοπάτι και να προχωρήσουμε και να το κάνουμε πράξη.
Η ζωή όμως προχωράει και πρέπει να κοιτάξουμε τι είναι προς το συμφέρον του κόσμου και με αυτό το κριτήριο όλοι θα βγουν κερδισμένοι.

Επίσης ανέφερε ότι αν χρειαστεί να κριθούμε θα πρέπει να είναι από το παρελθόν μας ή από τις πράξεις μας τώρα;
Απευθυνόμενος προς τους συνδημότες ανέφερε ότι το «Αγωνιστικό Μέτωπο Λευκάδας», δεν έχει καμία πολιτική φιλοδοξία και η ψήφος τους δεν θα είναι χαμένη.
«Δεν ήρθαμε εδώ να κάνουμε διαχείριση των πραγμάτων, καθώς χωρίς σύγκρουση δεν μπορεί να γίνει τίποτα, καλώντας όσους πιστεύουν το ίδιο, να έρθουν και να αναλάβουν πρωτοβουλίες , να πλαισιώσουν και να στηρίξουν τον συνδυασμό μας και να είναι σίγουροι ότι αν είναι στο νέο δημοτικό σχήμα δεν θα νιώσουν ότι εξαπατήθηκαν από εμάς.»

 

About Ομάδα Σύνταξης 27919 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.