Πελάτισσα απαιτεί από διανομέα να τής πάρει τσιγάρα‬ υπό καύσωνα (video)


Ενδεικτική εικόνα για τα μυριάδες προβλήματα και τις παράλογες απαιτήσεις  πελατών που αντιμετωπίζουν οι διανομείς επί πολλές ώρες καθημερινά παρουσιάζει νεαρός ντελιβεράς σε βίντεο – «ρεπορτάζ» που ανήρτησε στο κανάλι του στο YouTube. «Αρνητική πρωταγωνίστρια» του βίντεο μια γυναίκα, που επιμένει από τον ντελιβερά να τής φέρει και τσιγάρα υπό καύσωνα (40 βαθμοί Κελσίου…), φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να τον απειλήσει ότι θα χάσει το μεροκάματο!

«Πήρα λοιπόν την παραγγελία με σκοπό να φτάσω στον προορισμό μου, έφτασα στην εν λόγω Κυρία η οποία όπως θα δείτε και στο βίντεο παραπονέθηκε διότι δεν της αγόρασα τσιγάρα απ’ το περίπτερο. Πρέπει να είσαι πολύ μικρός στο μυαλό για να θες να χάσει το μεροκάματο του ένα παιδί γιατί δεν σου έφερα τα τσιγάρα σου. Δεν υπάρχει κάτι που να μην είναι δύσκολο σε αυτήν τη δουλειά. Από τη στιγμή που δέχεσαι να κάνεις delivery είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα, δυστυχώς στην Ελλάδα του σήμερα όλα είναι πιθανά!» επισημαίνει ο νεαρός στο βίντεο που ανήρτησε.

«Το βίντεο είναι καθαρά για δείτε ένα μικρό απόσπασμα μιας βάρδιας ενός διανομέα ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΙΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ» διευκρινίζει.

Οι πελάτες (δεν) έχουν πάντα δίκιο.

Πηγή: Skai.gr

About Ομάδα Σύνταξης 27889 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.