ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ: Παραμένει αρχηγός ο Γιώργος Κτενάς


Μεθοδικά κινείται η νέα Διοίκηση του ΠΑΣ Σφακιωτών, προκειμένου να ενισχυθεί μεταγραφικά και κυρίως να στηριχτεί σε πολύ μεγάλο βαθμό στην περυσινή ομάδα με τον καταπληκτικό πρώτο γύρο, όταν και εξασφάλισε πολύ νωρίς την παραμονή της στην Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΟΣ! Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει  ανακοίνωση για τους ποδοσφαιριστές της ομάδος αναλυτικά, για τον καθέναν και όχι απλή αναφορά, που θα φορέσουν και εφέτος τα κυανόλευκα!

Ο ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΩΝ τιμά, και το αποδεικνύει έμπρακτα, όλους τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν ή φορούν κατά καιρούς τα χρώματά του. Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στους ντόπιους Σφακισάνους Αντώνη Λάζαρη, Λευτέρη Λάζαρη, Θοδωρή Σερδινιάρη, Μιχάλη Κτενά και τους > ποδοσφαιρικά Γιώργο Νάνο και Δημήτρη Αραβανή, που φορούν χρόνια την φανέλα του ΠΑΣ!

Όμως…  Ξεχωριστή και συγκινητική αναφορά, για λόγους τιμής και ηθικής τάξεως, αισθάνεται την ανάγκη να κάνει η ομάδα στον εμβληματικό αρχηγό της ΓΙΩΡΓΟ ΚΤΕΝΑ, ο οποίος ξεκίνησε παιδάκι απ’ τον ΠΑΣ και θα συνεχίσει για δέκατο τρίτο χρόνο να φορά το περιβραχιόνιο της ομάδος των Σφακιωτών, με στόχο να καταρρίψει κάθε ρεκόρ, αφού έχει ακόμη μπροστά του χρόνια για καλό ποδόσφαιρο!!!

 

ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ  1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

About Ομάδα Σύνταξης 27934 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Το 1981 ή τότε περίπου και μετά, η προσπάθεια ανθρώπων των Σφακιωτών να φκιάξουν την ομάδα ΠΑΣ Σφακιωτών ,ήταν συγκινητική για όποιον θυμάται.
    Ούτε γήπεδα δεν υπήρχαν, απ την τσέπη των προσπαθούσαν να φκιάξουν τις φανέλες με το μπλέ σήμα, ενδιαφερόνταν δραστήρια , κατέβαινα στο τότε αλώνι – πρίν γίνει γήπεδο και συζητούσαν τα θέματα, και υπάρχει και περιστατικό συγκεκριμένο , που δείχνει το μεράκι με το οποίο ξεκίνησε ο ΠΑΣ Σφακιωτών.
    Η προσπάθεια να συνεχιστεί , να προσελκύσουν ότι καλύτερο δυναμικό μπορούν, να τους βοηθήσει με μια χορηγία και η πολιτική ηγεσία από ένα κονδύλιο αθλητικών δραστηριοτήτων, ακόμη και τα καταστήματα όλης της Λευκάδος να βοηθήσουν με τον ελάχιστο οβολό των, γιατί το θέμα δεν είναι μόνο για τους Σφακιώτες τοπικιστικό , είναι για όλη την Λευκάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.